SATS applikasjon for iPhone og Android

SATS applikasjon for iPhone og Android

Med SATS applikasjonen har du mulighet til å finne nærmeste senter, se åpningstider og kontaktinformasjon, booke timer, samt benytte deg av vår siste nyhet – legge til bookede timer i din egen kalender.

Booke time

Er CrossTraining din favoritt? Logg inn og benytt deg av vår booking, like raskt og enkelt som å booke timer gjennom nettsiden. Velg hvilken dag som passer deg best, hvilke tidspunkter du kan trene på eller om det er en spesiell instruktør du ønsker. Det er også enkelt å booke seg av timen, dersom du skulle bli forhindret i å møte opp til booket time.

Nyhet! Legg til booket time i egen kalender

Med denne funksjonen kan du raskt og enkelt legge til booket time inn i egen kalender på telefonen. Mange har etterspurt denne funksjonen og vi er derfor glade for å kunne presentere denne nyheten.

Finn ditt senter

Med funksjonen ”Finn ditt senter” vil du raskt få en oversikt over alle våre sentre. Ved hjelp av din posisjon får du først opp sentrene som er i nærheten av der du befinner deg. Alle sentrene er merket med en SATS logo. Dersom du trykker på denne logoen vil informasjon om det aktuelle senteret komme opp.

iPhone – og Androidbrukere har nå tilgang til SATS applikasjonen som er gratis!

Last ned her:

iTunes AppStore
Android Market

YOGA GAMES - akkurat nå 300 kr i rabatt

Bestill dine billetter til Skandinavias største yogaevent YOGA GAMES 12.-14. feb i Stockholm.

SATS ELIXIA Yoga Week

SATS ELIXIA donerer 10 kroner per person som deltar på yogatimer under Yoga Week, til Rosa sløyfe-aksjonen.