På SATS er vi alltid først med det nyeste.

Høstens nyheter er her.

Puls, utholdenhet og aktiv hvile - vi utfordrer deg!

Blant høstens nyheter finner du to nye morsomme sykkeltimer. I den ene legges det til en visuell opplevelse, mens i den andre utfordres du, som i en berg og dalbane (rollercoaster), å bevege deg mellom lav og høy intensitetsnivå og på den måten trene intervaller på en innovativ måte. Vi lanserer også den garantert mest svetteste og atletisk utfordrende gruppetimen HEAT. Her trener du de fem grunnleggende elementene, kondisjonstrening, styrke, balanse, fleksibilitet og hurtighet i høy luftfuktighet og 38 graders varme.Sist, men ikke minst, lanseres også klassen Yoga Fire & Soul, en dynamtisk og samtidig rolig yogaklasse som skaper perfekt balanse mellom det fysiske og mentale.

Vi jobber intensivt for å finne og utvikle nye gruppetreningsformer som lanseres på våre sentre. Være seg om du er nybegynner eller erfaren – du kommer garantert til å finne en favoritt.

Cinema Cycling, Rollercoaster og HEAT starter 1. september på utvalgte senter. Yoga Fire & Soul starter 15. september.

Les mer om gruppetimene nedenfor:

HEAT

HEAT er en atletisk og utfordrende gruppetreningstime som utføres i våre varme saler som holder 38 graders varme og med 65% luftfuktighet.

Rollercoaster (Cycling)

Rollercoaster er en morsom, eksplosiv og intensiv sykkeltime.

CinemaCycling

Bli med å sykle langs Californias kyst og gjennom de sveitsiske Alpene!

Yoga Fire & Soul

Yoga Fire & Soul er en yogainspirert gruppetime som er delt i to og bygd opp rundt elementene fire og soul.