Gruppetrening

Vi har 125 ulike timer

Vi er stolte av å kunne si at SATS ELIXIA tilbyr markedets bredeste tilbud innen gruppetrening. Våre instruktører er de mest velutdannede, erfarne og inspirerende!

Velg time

Time Karakter Neste time  

NYHETER

Bislett Speed Power Play NY!

Train like a sprinter! På denne timen får du basistrening med hovedfokus på hurtighet og koordinasjon.

Bislett Running Long Intervals NY!

Intervalltrening regnes for å være den mest effektive måten å trene kondisjonen (oksygenopptaket) på, og er i tillegg både en morsom og tidseffektiv treningsform. Begrepet langintervaller brukes om intervaller med arbeidsperioder fra 2 min og oppover.

Bislett Running Short Intervals NY!

Intervalltrening regnes for å være den mest effektive måten å trene kondisjonen (oksygenopptaket) på, og er i tillegg både en morsom og tidseffektiv treningsform. Begrepet kortintervaller brukes om intervaller med arbeidsperioder mellom 10 sekunder opptil 2 minutter.

Bislett Sport Runners NY!

Train like a sprinter! På denne timen får du basistrening med hovedfokus på stegteknikk og bevegelighet. Timens varighet er 30 minutter og vi leker oss gjennom ulike øvelser.

Runners Strength by Urban Tribes NY!

En gruppetreningstime som er bygget opp rundt effektive styrkeøvelser for å gjøre deg til en bedre løper. Oppstart 5/1.

21 MINUTE BODY NY!

Er du i tidsklemma? Vi har løsningen! Uansett om ditt mål er dette den perfekte og komplette gruppetreningsklassen for deg – på bare 21 minutter. Oppstart 5/1.