Gruppetrening

Vi har 148 ulike timer

Vi er stolte av å kunne si at SATS ELIXIA tilbyr markedets bredeste tilbud innen gruppetrening. Våre instruktører er de mest velutdannede, erfarne og inspirerende!

Velg time

Time Karakter Neste time  

NYHETER

Cardio Pulse NY!

Enkle trinn, energisk musikk og en kjempeengasjert instruktør er oppskriften på en vellykket Cardio Pulse-time hvor treningseffekt og treningsglede står i fokus.

Prformance™Tough Viking NY!

SATS ELIXIA er stolt samarbeidspartner til Tough Viking, Nordens største hinderløp. Vi har sammen med arrangørene utviklet en Prformance ™ time som vil forberede deg til årets løp.

Fit2Run™ NY!

Utendørstimen Fit2RunTM kombinerer intensitet med presisjon og følelse.

Running Intervals by Urban Tribes NY!

Running Intervals er en utendørs løpetime for deg som vil jobbe med hurtighet og utfordre egne grenser.

Running Fartlek by Urban Tribes NY!

Running Fartlek er en utendørs løpetime for deg som ønsker å forbedre utholdenheten din og finne gleden i løpetreningen.

Bislett Speed Power Play NY!

Train like a sprinter! På denne timen får du basistrening med hovedfokus på hurtighet og koordinasjon.

Bislett Running Long Intervals NY!

Intervalltrening regnes for å være den mest effektive måten å trene kondisjonen (oksygenopptaket) på, og er i tillegg både en morsom og tidseffektiv treningsform. Begrepet langintervaller brukes om intervaller med arbeidsperioder fra 2 min og oppover.

Bislett Running Short Intervals NY!

Intervalltrening regnes for å være den mest effektive måten å trene kondisjonen (oksygenopptaket) på, og er i tillegg både en morsom og tidseffektiv treningsform. Begrepet kortintervaller brukes om intervaller med arbeidsperioder mellom 10 sekunder opptil 2 minutter.

Bislett Sport Runners NY!

Train like a sprinter! På denne timen får du basistrening med hovedfokus på stegteknikk og bevegelighet. Timens varighet er 30 minutter og vi leker oss gjennom ulike øvelser.

Training for Runners NY!

Training for Runners, vår nyeste innendørstime som garantert vil gjøre deg til en bedre løper. Våre erfarne instruktører fokuserer på funksjonell løpetrening med sikte på å gi deg maksimal styrke i hvert steg.