Fysioterapi på SATS

Vil du gjerne komme igang med trening, men kroppen verker og hindrer deg i å bevege deg slik du ønsker? Da er fysioterapi et fint sted å starte! Her får du både vurdering og behandling i samme time, samt en anbefaling om hva du bør gjøre videre.

Det er ikke så lett å vite selv hva man skal gjøre med en vond rygg, et kranglete kne eller en skulder som protesterer så snart du forsøker å trene. Våre fysioterapeuter har dybdekunnskap om muskel- og skjelettplager, mosjons- og idrettsskader samt hva som er riktig behandling og trening etter operasjoner i kne, hofte, skulder etc.


Hva skjer under en fysioterapi time?

  • Grundig kartlegging og undersøkelse av aktuell problemstilling
  • Behandling - her brukes teknikker som tøyninger, mobilisering, ledd-manipulasjon, massasje samt aktive øvelser tilpasset din situasjon
  • Du får anbefalinger om videre behandling og opptrening - fysioterapeuten vurderer om du kan gå direkte til noen av våre treningstilbud eller om du trenger flere behandlinger hos fysioterapeut først.
  • Trener du allerede med en personlig trener vil fysioterapeuten samarbeide med din personlige trener for et best mulig resultat.
  • Behandling - tilpasses dine behov og til din situasjon. Eksempelvis kan det være manuell behandling og aktive øvelser.
  • Trener du allerede med en personlig trener vil fysioterapeuten samarbeide med din personlige trener for et best mulig resultat.
  • Du får anbefalinger om videre behandling og opptrening - og når du er klar for det flyttes rehabiliteringen fra behandlingsrommet til treningsområdet.


Du trenger ikke henvisning fra lege for å bestille time hos våre terapeuter. Vi har direkte tilgang. Alle våre terapeuter jobber utenfor kommunal avtale og du kan benytte din behandlingsforsikring hos oss.


PRIS:

  Medlemmer Ikke-medlemmer
60 minutter fysioterapi kr. 949 kr. 1149
30 minutter fysioterapi kr. 549 kr. 659 

Bestille time? Du er kun et klikk unna!

BOOK TIME HER