Barn og ungdom

I medlemskapet SATS Together kan du trene sammen med barnet ditt. Vi har også SATS Youth som er et tilbud for ungdommer.

SATS Together (12-14 år)

SATS Together er et medlemskap for barn og ungdom i alderen 12–14 år (gjelder imidlertid ikke våre SATS BASE sentre hvor aldersgrensen er 15 år, og det ikke er rabatt på medlemskap). Du som forelder/foresatt tegner medlemskapet for barnet ditt, som da får muligheten til å trene sammen med deg eller en annen voksen person som du har godkjent. Medlemskapet kan tegnes fra den dagen barnet fyller 12 år og fram til den dagen barnet fyller 15 år. 

SATS Together har 50% rabatt på våre medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter (ned til minstepris for regionen medlemskapet tegnes).
Velkommen inn til et av våre treningssentre for å tegne et SATS Together-medlemskap! Les mer om SATS Together her.

SATS Youth (15–18 år)

For oss er det viktig at ungdommer fortsetter å trene, og derfor tilbyr vi medlemskapene våre til rabattpris (gjelder ikke våre SATS BASE sentre). For ungdommer mellom 15 og 18 år tilbyr vi 20% rabatt på våre medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter (ned til minstepris for regionen medlemskapet tegnes). Det er ingen begrensninger i hva medlemmer med et studentmedlemskap kan delta på, så lenge de har kjøpt tilgang.

Velkommen inn til ditt nærmeste treningssenter for mer informasjon, eller for å tegne et medlemskap med studentrabatten. Er du under 18 år, må du ha med deg en foresatt på senteret som kan signere medlemskontrakt og stå som ansvarlig betaler for medlemskapet. 

Badeland Røa Bad (0-11 år)

Vi har rabattert medlemskap på Røa Bad for barn 0-11 år og eksisterende medlemmer på et av våre treningssentre. Se priser her.

Navn
Telefon
Hvor vil du trene?
 

;