Build'n Burn

Build'n Burn er SATS sitt nyeste treningskonsept og består av enkle, effektive øvelser som gir synlige resultater og sørger for at du kommer i ditt livs form.

Bevist effekt og optimale resultater
Timene består av varierte kombinasjoner av høyintensive styrke- og kondisjonsintervaller. Konseptet baserer seg på beviste treningsmetoder og gir full uttelling på forbrenning og kondisjon. Egne styrkeprogrammeringer gir høy effekt på muskelstyrke. Pulsmåling i definerte pulssoner via personlig pulsbelte, gir deg direkte tilbakemelding på treningsintensitet din. For å sikre variasjon, motivasjon og full effekt, får du en oppskrift på en optimal treningsplan.

  Dette er tøff, kul og motiverende trening, sier Concept Manager Kine Stensrud.
Timene foregår i eksklusive grupper på 16 til 20 deltakere som sikrer tett personlig oppfølging. Du trener i en trendy og inspirerende Build`n Burn-sone der du disponerer din egen tredemølle, TRX, romaskin, kettlebells og vekter. Sonen er skjermet fra resten av senteret. Musikken er mikset av anerkjente DJ´s og satt sammen spesielt for konseptet.

Det jeg liker best med Build'n Burn er at den kombinerer styrke og kondisjon med høy intensitet. Jeg elsker denne treningen. Var hekta etter første prøvetime og ser allerede progresjon.  - Inger Helene, SATS, Bergen.

Profesjonelle trenere gir deg personlig oppfølging
Trenere er nøye utvalgt og høyt kvalifiserte. I tillegg til lang erfaring fra å undervise i ulike treningsformer, har alle en egen Build'n Burn-lisensiering. Treneren forventer at du yter ditt beste ut ifra dine egne forutsetninger, og vil støtte og utfordre deg akkurat når du trenger det. Øktene kan oppleves som tøffe og harde, men treneren har overblikk og ser deg.

   Build'n Burn henvender seg til deg som ønsker komplette treningsøkter og som liker å se resultater av treningen du legger ned, sier Stensrud.

Treningen fungerer veldig bra som hovedtreningsform. Driver du med annen type trening eller idrett, kan Build'n Burn være supplerende trening.

Som SATS-medlem får du eksklusiv tilgang til Build'n Burn og det er enkelt å inkludere konseptet i ditt fleksible medlemskap. Under første kvartal 2017, finner du Build'n Burn på Colosseum, Solli Plass, CC Vest, Sagene og Lambertseter. Alle senterne vil ha et bredt utvalg av timer slik at det er enkelt å gjennomføre treningen i hverdagen. 

HiYoga

Som SATS-medlem kan du få tilgang til HiYogas brede yogatilbud. Yoga er en form for bevegelse som også har en mental dimensjon og i en verden der alt endres stadig raskere er det av stor verdi å ha et sted der man kan finne roen og tilbake til seg selv.