Forelesning:

Spis riktig for å nå ditt treningsmål

Meld deg på her

Navn
Telefonnummer
E-mail
 

Velkommen til kostholdsforelesning!

Torsdag 28. november kl. 16:30-17:30 inviterer vi deg til kostholdsforelesning på SATS Røa med vår ernæringsfysiolog Linn Borgundvaag. Benytt anledningen til å lære deg mer om hvordan du bør spise for å oppnå resultater av treningen din. Forelesningen er gratis og har begrenset antall plasser.

Du har kanskje hørt at kostholdet påvirker treningsresultatene? Men for å oppnå langvarige resultater er det kanskje enda viktigere at kostholdet fungerer i nettopp ditt liv, og at du tilpasser det etter dine treningsmål. Nå tilbyr SATS en eksklusiv forelesning om kosthold og trening som du ikke vil gå glipp av. Her får du lære mer om hvordan du kan få best mulig utbytte av din trening.

Dette (og mye mer) kommer du til å lære deg:

  • Hva bør du spise før og etter en treningsøkt?
  • Hva bør du tenke på hvis du vil gå ned i vekt?
  • Hva bør du spise hvis du er stresset?
  • Hva bør du spise for å få best utbytte av din kondisjonstrening?
  • Hva bør du spise hvis du vil gå opp i vekt/øke muskelmasse?

 

Linn Borgundvaag har  master i samfunnsernæring og en bachelor i ernæringsfysiologi. Utdannelsen og egen interesse har gitt henne stor kunnskap 

linn_borgundvaag_pt.jpg

innenfor sammenhengen mellom matvaner, ernæring og helse. Hun har drevet aktivt med trening i flere år, samt jobbet som gruppeinstruktør i 5 år. Siden september i år, da SATS lanserte kostholdsrådgivning, har hun jobbet på SATS Røa som ernæringsfysiolog og hjulpet medlemmer med å oppnå et enda bedre resultat av treningen gjennom en personlig tilpasset kostplan.