Øyvind Hansen Hamre

Øyvind Hansen Hamre

Øyvind har en mastergrad i ernæringsfysiologi fra det medisinske fakultet i Oslo. Oppgaven ble tatt i samarbeid med Olympiatoppen og Norges  idrettshøgskole. Emnet var endring i kroppssammensetning ved forskjellig  måltidsfrekvens og styrketrening. Øyvind er autorisert klinisk ernæringsfysiolog og kan dermed gi kostråd utover de vanlige spørsmålene som dreier seg rundt trening og vekt. Han har jobbet fulltid som personlig trener i over 10 år der kostholdet har vært en naturlig del av et komplett treningsopplegg. Han har undervist i kosthold og ernæring både eksternt og internt i SATS.

Han ble kåret til Årets PT i NIH Fitness  Awards 2012 og topp 3 også i 2011. Øyvind er en allsidig og glad gutt som elsker  trening og ernæring. Han har drevet med  ulike treningsformer, som turn, tae kwon do, boksing, MMA, svømming og badminton og har mange års erfaring med styrketrening.

UTDANNING

  • Master  of  Nutritional  Sciences  (Klinisk  ernæringsfysiolog)  UIO
  • Personlig  trener  1  og  2,  Norges  Idrettshøgskole
  • RedCord  Sport  1  og  2
  • Elite  PT AFPT

Vi vet at det vi spiser har en stor påvirkning på fremgangen i treningen. Nå tilbyr vi noe for deg som har satt deg et mål om å få bedre helse, og som har bestemt deg for å nå dette målet, om det er å bli sterkere, gå ned i vekt eller få mer overskudd. Vi hjelper deg å nå dine mål!

Les mer om hva vi tilbyr