Build`n Burn Xpress er timen for deg som ønsker Build`n Burn på kun 30 minutter. Du får fortsatt en høyintensiv kondisjon- og styrketrening, hvor du trener i mindre grupper med tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i dedikert konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. Build`n Burn Xpress er all treningen du behøver på 30 minutter! Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Build`n Burn er et treningskonsept utviklet av SATS som gir deg den ultimate kombinasjonen av kondisjon og styrketrening. Effektive kondisjonsintervaller kombinert med atletiske styrkeøvelser gir deg en følelse av å være skikkelig gjennomtrent.

GJENNOMFØRING

Treningen foregår i mindre grupper på 16-20 personer som sikrer tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Du trener i dedikert sone på senteret med lyseffekter, moderne treningsutstyr og intim atmosfære. For å sikre full treningseffekt er det avgjørende å trene med rett intensitet og derfor jobber du mot et spesifikt pulsmål på alle Burn (Build`n Burn) timer. Ved bruk av personlig pulsbelte får du til enhver tid tilbakemelding på din intensitet og oppnådd effekt via skjermer i sonen.

Timen starter med en introduksjon av dagens øvelser og intervaller etterfulgt av en generell oppvarming for hele kroppen. Du starter deretter på en stasjon, utfører et intervall med øvelser og beveger deg deretter til en ny stasjon. Timen har en varighet på 30 minutter.

HVEM PASSER TIMEN FOR?

Timene kan oppleves som tøffe og harde, men treneren har overblikk og ser deg. Treneren forventer at du yter ditt beste ut ifra dine egne forutsetninger, og vil støtte og utfordre deg akkurat når du trenger det.

 • Kondisjon
  4/4
 • Styrke
  2/4
 • Fleksibilitet
  1/4
 • Balanse
  1/4
 • Intensitet
  4/4
 • Koreografi
  0/4