HiYoga Vinyasa er en morsom og krevende yoga klasse. Du beveger deg i takt med pusten og inn i stillingene som din sertifiserte yogalærer guider deg. En klasse som gjør deg mer fleksibel og sterkere i hele kroppen. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Vinyasa Yoga er en flytende, dynamisk og morsom yoga form. I HiYoga Vinyasa Flow Yoga så synkroniserer du bevegelser og pust for å finne balanse i kropp og sjel. Denne klassen gir en velbalansert sekvens med yogastillinger og overganger, i et jevnt rytmisk tempo. Alle timene undervises av sertifiserte Yinyasa Yoga lærere. Denne timen har en gradvis progresjon som systematisk vil ta deg fra den ene stillingen til den andre, og bygger ofte opp til en mer krevende peak-pose.

Krishnamacharya, en av de tradisjonelle yoga guruene fra India, og er en av de som blir sett på som arkitekten bak Vinyasa- systemet. I sin bok «Yoga Makaranda» skriver han om viktigheten av Vinyasaer og den flytende bevegelsen gjennom yogapraksisen. En av hans elever, grunnleggeren av Ashtanga Vinyasa Yoga, gjorde at dette fokuset ble en stor inspirasjon for mange yogautøvere og yogalærere verden rundt. Forskjellen mellom disse to yogaformene er at i en Vinyasa Flow Yoga klasse, så bygger instruktøren opp forskjellige sekvenser fra time til time. I Ashtanga Vinyasa Yoga er rekkefølge og stillingene alltid de samme.

Det er i dag en stor variasjon av stiler også innenfor Vinyasa Flow Yoga. Det som er felles for timene, er at timene sjeldent er like. Det er derfor en fin utfordring og mulighet for deg å holde deg fokusert og være tilstede gjennom timen. Noe som vil gjøre at du fokuserer på instruksene fra dine yogalærer. Disse klassene vil gjøre deg sterkere og mer fleksibel.

 • Kondisjon
  2/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  2/4
 • Balanse
  3/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  3/4