Trygg trening

på SATS

Gode rutiner for trygg trening

I SATS har vi hatt over 2 millioner besøk på våre sentre i Norge siden vi åpnet sentrene igjen for normal drift fra 15. juni. Ingen har blitt smittet på SATS så vidt vi kjenner til fra smittesporing, og vi har omfattende dialog med det lokale smittevernkontoret i de få tilfellene det har vært noen og trent hos oss som – uavhengig av trening på SATS - har fått påvist smitte. Vi har gode og omfattende rutiner for renhold og smittevern. Her kan du lese om hvilke forholdsregler som tas og hvordan du kan hjelpe med å skape sunne vaner.


Vis hensyn

På SATS jobber vi kontinuerlig med godt smittevern, vi har et godt apparat for personsporing og smittebegrensning. Vi følger alle retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet, som vurderer det som trygt å trene på våre treningssentre. Vi har økt renhold og egne smittevernvakter. Alle medlemmer er ansvarlig for å gjøre seg kjent med SATS´ gjeldende Sikkerhets- og Trivselsregler, samt å følge de retningslinjer som gjelder for et godt smittevern.

Vi er så glad for å se deg på trening, men om du har feber, hoste, tung pust, sår hals eller andre symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke komme på SATS. Har du vært i utlandet må du holde deg hjemme fra trening de første 10 dagene etter hjemkomst.

Takk for at du viser hensyn til andre, slik at vi sammen kan begrense smitte i samfunnet❤

IKKE ØKT SMITTE PÅ TRENINGSSENTRE

Forskning viser at å trene på treningssenter ikke gir økt sannsynlighet for å bli smittet av COVID-19-viruset. Dette viser at smittevernregler utarbeidet av bransjen om renhold og avstand gjør det trygt å trene på våre sentre, og det er godt nytt for folkehelsen!

Les mer om TRAiN-studien her

Dette gjør vi


Dette kan

du gjøre


Garderobe og dusj


For deg som 

har savnet

gruppetrening


Din personlige trener

er superklar til å

motivere deg!


Planlegg

besøket ditt


De minste

på SATS


Noe du lurer på vedrørende medlemskapet ditt? Sjekk vanlige spørsmål & svar hos kundeservice

Vanlige spørsmål & svar