Jobbe i SATS

Hvem er vi?

«We make people healthier and happier». SATS er Nordens største treningssenterkjede med en sterk visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til våre medlemmer og i samfunnet. 

Slik er det å jobbe i SATS

På våre sentre jobber alle operativt i driften, i møtet med medlemmene. Vi har en Senterleder på hvert senter. Senterleder har totalansvar for driften. Vi har også en Assisterende Senterleder som har ansvar for våre personlige trenere eller gruppetreningsinstruktører, i tillegg har vi rollene salg- og servicemedarbeidere, barnepassere, gruppetreningsinstruktører og personlige trenere.

Hvem er du?

Arbeidshverdagen i SATS er variert og aktiv. Alle ansatte spiller en viktig rolle i møte med våre medlemmer og potensielle medlemmer. De som jobber hos oss må være serviceorienterte og trives i møte med andre mennesker, i tillegg til at de har fokus på salg og drives av å skape gode resultater.

Ikke bare en jobb

Hos oss finner du en genuin interesse for trening. Vi elsker trening! Ambisjonen er å spre treningsglede til alle vi møter. Ved å ha riktig kunnskap, mye energi og stort engasjement kan vi få flere til å trene regelmessig. Disse egenskapene gjør det også morsommere å jobbe med oss på SATS. Vi pusher og motiverer hverandre, og vi ønsker alltid å være best på det vi gjør.  

Som ansatt i SATS, uansett hvilke stilling du har, så er du med på å gjøre en samfunnsmessig viktig jobb. Du er med på å hjelpe enkeltmennesker til et bedre liv, til å realisere et mål, eller kanskje til å gjennomføre en drøm. Det er dette som gjør at vi i SATS trolig har en hyggeligere og mer meningsfylt arbeidsdag enn mange andre.

BLI MED PÅ LAGET

Rekruttering er en toveisprosess. SATS ønsker å få bekreftet at du er riktig person for rollen hos oss, og du som søker må få bekreftet at SATS er rett for deg.
Når du søker online logger du enten inn med eksisterende profil (hvis du har søkt hos oss før), eller oppretter ny profil hvis du søker hos oss for første gang. Hvis du har din CV liggende på andre arbeidsgiveres karrieresider som støtter Portabel CV, kan den importeres til vårt system ved å bruke Portal CV.

Lykke til i ditt jobbsøk!

imageqhusi.png SE LEDIGE STILLINGER I SATS