Tren hvor du vil i Norden i påsken!

Vi åpner våre sentre i Norden for både medlemmer og ikke-medlemmer i påskeuken, 13-22 april. Det betyr at du kan trene på hvilket som helst* senter i Norden – uansett medlemskap eller om du ikke er medlem!

Er du medlem?

I perioden 13. - 22. april får du fri tilgang til alle* våre treningssentre i Norden, uansett medlemskap. Du kan altså trene på våre sentre fra Tromsø i Nord-Norge til Svendborg sør i Danmark. Så ikke glem å pakke treningsklær når du besøker venner eller familie i påsken.

Ditt medlemskap oppgraderes automatisk i perioden, og treningsstatistikken din følger med i appen og på nettsiden som vanlig. Andre tilganger beholder du som før, som for eksempel gruppetrening, barnepass eller treningskonsept. Har du for eksempel gruppetrening i medlemskapet ditt, kan du også benytte deg av gruppetreningstilbudet i resten av Norden!

For deg som medlem åpner vi også opp Online Training i denne perioden, slik at du kan trene hvor som helst og når som helst – slik det passer deg.

Er du ikke medlem?

Vi inviterer deg som ikke er medlem til å prøve oss gratis i løpet av påskeuken. Du henvender deg i resepsjonen på det senteret* du ønsker å trene, for å få tilgang. Hvis du ønsker å prøve en gruppetime** er det også mulig ved ledig plass på timen. Vår timeplan for gruppetrening finner du her. Møt opp i god tid før timen starter.

Vi ønsker dere alle vel møtt og god trening!

Finn et treningssenter i nærheten av deg

Kontaktinformasjon og kart til alle våre sentre finner du i appen eller på nettsiden for det aktuelle landet.

*Gjelder ikke SATS Åre, HiYoga Schultzgate og SATS Røa Bad.

**Gjelder ikke spesialkonsepter i Norge og Immersive Fitness i Sverige.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem