Du er invitert til SATS Nordic Training Day 15. juni

SATS NORDIC TRAINING DAY

Vi i SATS jobber for å gjøre folk friskere og gladere! Å leve et aktivt liv og ta ansvar for sin egen helse er viktigere enn noen gang før. Derfor vil vi invitere alle i Norden, medlemmer og ikke-medlemmer, til en morsom og inspirerende treningsdag - for hele familien!

imagedz0gt.png 
15. juni 2019

blobid0.png
Innendørs og utendørs i nærheten av sentrene våre. Lenger ned på denne siden ser du alle arrangementene i din region.

imagerjazq.png
Alle er velkommen, både medlemmer og ikke-medlemmer! Vi har timer som passer for barn, ungdommer, voksne og eldre.

Hva er SATS Nordic Training Day?

Vi ønsker å aktivere en større del av samfunnet og minne alle på hvor viktig det er å trene regelmessig. Dette er grunnen til at vi arrangerer SATS Nordic Training Day.

Klikk deg inn på arrangementet i nærheten for å få mer detaljert informasjon om dagens program. Noen arrangement har begrenset antall plasser og du må du booke på forhånd for å sikre din plass, på andre arrangementer kan du bare møte opp!

SATS kommer ut til deg

Se utendørsarrangementer i nærheten av deg:

blobid0.pngOslo

SATS Colosseum

Møt opp på vårt største SATS-senter i Oslo og bli med på Yoga Flow, Cardio Combat eller Crosstraining. Her er det begrenset plass, så det gjelder å være rask med å booke plass. Møt opp, medlem eller ikke og ha på deg treningsklær og godt med vann å drikke. Vi sees! Les mer om dette eventet og book gratis her.

Nordbytjernet

Bli med på vårt event på Nordbytjernet. Her vil vi holde utendørstimer hvor deg som ønsker å tøye kroppen eller svette litt ekstra. Les mer om dette eventet og book gratis her.

Skøyen - Bygdøy

Er du en løper? Eller kanskje du ønsker å bli en? Bli med på Outdoor Running, uansett utgangspunkt. Les mer om dette eventet og book gratis her.

Akerselva

Bli med på en herlig Crosstraining-økt langs Akerselva! Vi starter ved SATS Spektrum og tar en lett løpetur som oppvarming (ca. 2,5 km). Ta med deg godt med vann å drikke - her skal det svettes! Du kan delta uavhengig av erfaring, vi hjelper deg gjennom! Les mer om dette eventet og book gratis her.

Hovindammen

Her kan du trene Yoga Flow og Crosstraining ute i naturen. Timene foregår på gressplenen ved Hovindammen. Møt opp i treningsklær og med godt å drikke. Vi sees! Les mer om dette eventet og book gratis her.

Lambertseter Idrettspark

Dette eventet holder vi i Lambertseter Idrettspark, som ligger kort fra Lambertseter senter og t-bane. Her kan du delta på Outdoor Family Crosstraining of Outdoor Family Yoga. Her er det bare å møte opp i alle aldre og treningsnivåer. Vi gleder oss til å se deg! Les mer om dette eventet og book gratis her.

CC Vest

Vi vil holde gruppetimer som Yoga Flow og Family Bootcamp. Her er det bare å ta med store og små med på aktivitetene vi vil holde på CC Vest under SATS Nordic Training Day. Les mer om dette eventet og book gratis her.

Voldsløkka

På Voldsløkka har vi et stort program av aktiviteter for deg som liker å trene yoga, løpe eller vil svette ordentlig ut på en crosstraining-time. Kle deg i treningsklær og bli med på SATS Nordic Training Day på Voldsløkka. Les mer om dette eventet og book gratis her.

St. hanshaugen

Bli med på SATS Nordic Training Day på St. Hanshaugen. Her kan du delta på Yoga Flow og Crosstraining. Møt opp i parken og vær aktiv på SATS Nordic Training Day! Les mer om dette eventet og book gratis her.

Outdoor Crosstraining på Hellerud

Sirkeltrening for hele familien som vil utfordre hele kroppen. Sammen med 2 instruktører blir dere guidet, motivert og inspirert til å yte deres beste. Er du klar for en morsom og sosial treningsøkt? Bli med! Vi møter opp 12:45 på SATS Hellerud. Les mer om dette eventet og book gratis her.

HiYoga i Stensparken

Vi møtes utenfor Hiyoga 15 minutter før timen begynner og går opp sammen, alle må ha med egen matte. Hvis du ønsker kan du møte direkte i stensparken, på toppen ved dammen og kiosken. Les mer om dette eventet og book gratis her.

Kolbotn Torg

På Kolbotn torg, som ligger sentralt i Kolbotn vil vi holde Outdoor Yoga og Outdoor Crosstraining! Møt opp i treningsklær og bli med! Les mer om dette eventet og book gratis her.

Cuba Parken

Vi møtes i Kuba parken. Ta på deg noen bevegelige klær, treningsklær eller yoga klær. Her har vi Yoga, løpetrening og Crosstraining. Vi gleder oss til å se deg. Les mer om eventet og book gratis her.

blobid0.pngDrammen

Bragernes strand

Bli med på vårt event på Bragernes Strand. Her kan du trene Yoga eller Boot Camp, etter hva du selv ønsker. Les mer om dette eventet og book gratis her.

blobid0.pngGrenland

Skien Sentrum

Sentrene i Grenland slår seg sammen og arrangerer det råeste eventet på Rådhusplassen i Skien, sammen med Skien Live. Trening og aktiviteter for både store og små på dagen, og konserter på kvelden. Les mer om dette eventet og book gratis her.

blobid0.pngSørlandet

Nedre torv

Skal du delta på sommerløpet i år? Vi holder oppvarming, slik at du skal kunne yte ditt aller beste. Vi har også Yoga som en god start på dagen. Les mer om dette eventet og book gratis her.

blobid0.pngBergen

Skansemyren

Bli med på en løpetur, tren yoga eller utrfordre SATS-ansatte i konkurranser. Les mer om dette eventet og book gratis her.

blobid0.pngRogaland

Sandvedparken

Ta med deg hele familien og bli med på aktiviteter for store og små i Sandvedparken! Det er helt kosntadsfritt og passe for alle, uansett trenigsutganspunkt. Les mer om dette eventet og book gratis her.

 

Arrangementer ved sentrene våre:

Alle sentrene våre vil ha forskjellige lokale aktiviteter og arrangementer under SATS Nordic Training Day. Besøk ditt nærmeste senter eller vårt facebook-event for mer informasjon.

Som medlem kan du booke gruppetreningstimer som vanlig denne dagen i SATS-appen og på vår nettside. Hvis du ikke er SATS-medlem og ser en time du vil bli med på kan du kontakte senteret via e-post eller resepsjonen på senteret. Se liste over alle sentrene her.

Yoga Flow kl. 10.00 på alle våre SATS-sentre i Norden

Kom og bli med å trene Yoga Flow på samme tid som hele Norden! Denne timen holdes under SATS Nordic Training Day samtidig på alle våre SATS-sentre i hele Norden (lokale avvik kan forekomme). 

image7qd28.png
Innendørstimer som holdes på sentrene bookes enten via SATS-appen eller på sats.no. Ikke-medlemmer booker seg på timen ved å kontakte senteret på e-post eller i resepsjonen.

Gratis Online Training på SATS 15. juni

Hvis du ikke kan delta på våre utendørs og innendørs aktiviteter, kan du kanskje bli med hjemmefra? Vi tilbyr gratis Online Training 15. juni under SATS Nordic Training Day. Slik kan du samle familie og venner og sammen trene en morsom Online Training-økt, hvor enn dere ønsker. Du finner våre Online Training-timer her.

imagei27xs.png

Se vanlige spørsmål her.