Vanlige spørsmål

Må jeg bli medlem?

Alle er velkomne, både medlemmer og ikke-medlemmer! Vi har programmer som passer for barn, ungdommer, voksne og eldre.

Koster det noe å delta på SATS Nordic Training Day?

Nei, det er gratis å delta. 15. juni åpner vi alle sentrene våre i Norden for gratis trening for medlemmer og ikke-medlemmer. Så stikk innom et SATS-senter og ha en morsom treningsøkt sammen med familie og venner.

Hva skal jeg ha på meg?

Vi foreslår klær som er egnet for trening, for eksempel T-skjorte, shorts og joggesko.

Hva skal jeg ha med meg?

Hvis du vil trene på et av sentrene våre, må du ha med sko for innendørstrening, en vannflaske, et håndkle og en lås for å kunne låse eiendelene dine.

Hvis du er interessert i å delta på noen av utendørsaktivitetene våre, sjekker du informasjonen om den spesifikke aktiviteten. Ta med vann, litt å spise og solkrem, for vi selger ingenting på stedet.

Jeg er medlem. Booker jeg aktiviteten i appen?

Hvis du er medlem, kan du booke aktiviteter i appen eller på hjemmesidene våre. Timene er for det meste oppført som “Aktivitetstimer”. Spør i resepsjonen hvis du vil ha mer informasjon om de forskjellige timene. Hvis du er medlem og vil delta i noen av utendørsaktivitetene, booker du plass ved å registrere deg her. Noen aktiviteter har et begrenset antall deltakere.

Kan jeg delta på flere aktiviteter i løpet av dagen?

Ja, du må gjerne delta på mer enn én utendørsaktivitet, men de fleste utendørsaktivitetene foregår samtidig, fra kl. 9 til kl. 13. Variasjoner kan forekomme, og noen aktiviteter har et begrenset antall deltakere.

Kan jeg booke flere timer denne dagen i appen?

Du kan booke maksimalt 2 timer i appen per dag.

Hvordan gjør jeg det hvis jeg vil booke flere aktiviteter enn appen tillater?

Kontakt senteret ditt og spør om det er ledige plasser.

Må jeg være godt trent?

Vi har planlagt et program og timer som passer for barn, ungdommer, voksne og eldre, og vi tar hensyn til forskjellige treningsnivåer. Alle er velkomne til å delta på sitt eget nivå. Du må gjerne kontakte instruktøren hvis det er noe du lurer på.

Jeg finner ingen aktiviteter i nærheten av meg.

Hvis du ikke kan delta på treningsaktiviteter på sentrene våre eller utendørs, tilbyr SATS gratis onlinetrening 15. juni.

Så samle familien og vennene og kjør en morsom treningsøkt sammen hjemme.