Rosa måned på SATS

SATS går sammen med Rosa sløyfe-aksjonen og vil gjennom en rekke aktiviteter donere penger til kreftforskning. Gjennom hele oktober har vi flere aktiviteter som du kan bli med på, for å bidra til innsamlingsaksjonen.

Hva kan du bidra med?


Ta en knebøy/squat

Last opp et bilde eller en video på Instagram der du gjennomfører en knebøy/squat, og tagg innlegget med #satsmotkreft. Knebøyen(e) kan gjøres hvor som helst, men husk å tagge innlegget med #satsmotkreft slik at vi finner deg. Vi bidrar med 10 kr til Rosa sløyfe-aksjonen for hvert taggede innlegg. Obs! Du må ha åpen Instagram-profil for å delta.

Bli med på Crosstraining

Har du tilgang til gruppetrening oppfordrer vi deg til å trene Crosstraining i oktober. Crosstraining er sirkeltrening for alle, som kan justeres etter eget utgangspunkt. Det er også en ypperlig gruppetime å trene sammen med andre. SATS donerer 5 kr per deltaker i hele oktober.

ONLINE training - åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer

Vi har samlet 13 Online Training-timer i en spesialpakke for Rosa sløyfe-aksjonen. De utvalgte timene kan gjennomføres hvor og når som helst, i hele oktober. Online Training-timene finnes i både 10-, 15- og 30 minutters varianter, og er tilgjengelige for absolutt alle!

> Tren Online her

Produkter for rosa sløyfe

SATS har utviklet seks ulike rosa treningsprodukter: vannflasker, treningsstrikker, trenings bag, sokker og løpe-kit. SATS donerer 10 kr per solgte produkt. Handle til deg selv eller i gave, og støtt en god sak!

pink_ribbon_products_2019.jpg

TA MED EN VENN!

SATS ønsker at flere skal oppleve gleden ved en aktiv hverdag, og åpner derfor dørene for ikke-medlemmer fra 14.–20. oktober*. Ta med en venn på trening i denne perioden. De du tar med deg kan også delta på Crosstraining, og dermed ta del i innsamlingsaksjonen. Ta kontakt med senteret hvor dere vil delta på gruppetimen, så booker vi dere inn.

Vi ønsker å takke deg at du vil støtte Rosa sløyfe-aksjonen sammen med oss, og ønsker deg riktig god trening!


*Venn mellom 11-14 år må trene sammen med foresatt, venn mellom 15-18 år må ha samtykke av foresatt eller trene sammen med foresatt.

Gjelder ikke SATS Røa Bad eller HiYoga Schultsgate.