Tren med PT åtte ganger i mai og få to gratis PT-timer!

Å trene med en personlig trener er en investering i deg selv og vil påvirke ditt treningsresultat. Derfor gir vi deg nå to ekstra PT-timer gratis dersom du trener med personlig trener åtte ganger i løpet av mai.

Tilbudet er tidsbegrenset og gjelder ved gjennomføring av minst 8 PT-timer (PT60, PT30 eller PT Duo) i løpet av mai. Du får da to PT-timer* gratis med gyldighet 01.06.2019-31.05.2020.

Kontakt din PT for å avtale tidspunkt eller book PT-timene direkte i SATS-appen for å sikre at du får de tidene som passer for deg.

*PT-timene du får gratis er tilsvarende de PT-timene du har gjennomført. For eksempel: du har gjennomført åtte PT30-timer på nivå 3 – du vil da motta to gratis PT30-timer på nivå 3 med gyldighet fra 01.06.2019.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Mer om personlig trening

Fem myter om PT

Det finnes mange myter om personlig trening, og her tar vi hull på fem av dem.

PT på avtalegiro

SATS ønsker å gjøre personlig trening så lett tilgjengelig som mulig, og både tidligere erfaring samt tilbakemeldinger fra medlemmer tyder på at dere ønsker en betalingsmåte der delbetaling er mulig.

Fire nivåer av personlig trening

Våre personlige trenere (PTer) har ulik erfaring og kompetanse, og vi deler derfor inn PTene våre i fire nivåer for å synliggjøre dette.

Hvorfor PT?

Våre personlige trenere har spesialkompetanse innen sitt fagfelt, og er klare til å hjelpe deg med å nå ditt treningsmål når du måtte ønske.