Livsstilskurs

Velkommen til en ny start på veien mot den beste utgaven av deg selv! Våre livsstilskurs holdes i små grupper for 3-12 deltakere. Kurset varer i 5 uker og kombinerer tilpassede treningsøkter med workshops om emner som er viktige for å endre vaner. Kurset passer for alle!

Hva skjer på et livsstilskurs?

Kursleder samler 3-12 deltakere som møtes to ganger i uken i fem uker. Ved hver samling er det en tilpasset treningsøkt, og som en del av samlingene de første ukene inngår fire workshops om emner som er viktige for å endre vaner. Her har vi valgt kosthold, trening, motivasjon og stresshåndtering. Du får enkle oppsummeringer av hvert emne, råd for hverdagen og tips til hvordan lage en plan som passer for dine behov og preferanser. Vi lærer deg å kartlegge dine egne vaner og hvordan valgene vi tar hver dag bringer oss nærmere eller lengre vekk fra våre mål.

Kursene tilbys på utvalgte senter og ledes av personlige trenere med utdannelse innen ernæring og stresshåndtering.

Produktinnhold

  • To ukentlige samlinger i fem uker. Totalt 10 samlinger hvor vi trener og har workshops om kosthold, trening, motivasjon og stresshåndtering
  • En fast gruppe på 3-12 deltakere
  • Kostholdsdagbok og kartlegging av din livsstil
  • Frukt etter hver samling

Pris for medlemmer: 2 450 kr.

Pris for ikke-medlemmer: 2 949 kr.

Her finner du livsstilskurs

I dag har vi livsstilskurs på utvalgte sentre i Oslo. Klikk deg inn på livsstilscoachernes profiler for å se hvilket senter de hører til.

Våre livsstilscoacher