Informasjon tom. 25. mars om mitt medlemskap når SATS er stengt

Ditt medlemskap er satt på hold, som betyr at gruppetimebookinger er kansellert, bookede PT-timer klippes ikke og App challenge er fullført. 

Vi holder foreløpig stengt til 14. april 2020, slik myndighetene har bestemt.

Det er ikke behov for å fryse medlemskapet ditt da dette er satt på hold. Viser for øvrig til e-post som er sendt deg vedrørende kompensasjon for perioden det er stengt.

Ja, det kan du. Men husk at nedgraderinger trer i kraft ved utgangen av påfølgende måned etter registrert endring og vil ikke ha effekt i denne perioden.

Vi håper virkelig at du vil fortsette som medlem hos oss, selv om vi nå står i en vanskelig situasjon. Det er ikke behov for å avslutte ditt medlemskap da dette er satt på hold. Viser for øvrig til e-post som er sendt deg vedrørende kompensasjon for perioden det er stengt.

På grunn av den rådende situasjonen og en enorm mengde henvendelser, har vi per nå ikke kapasitet til å håndtere alle henvendelser. For spørsmål om betaling og medlemskap ber vi om at du kontakter kundeservice så snart vi åpner våre sentre igjen. I mellomtiden er det viktig at mottatt faktura/trekk betales som vanlig. Eventuelle endringer, krediteringer o.l. vil bli håndtert med tilbakevirkende kraft og komme deg til gode på en fremtidig faktura.

Vi viser for øvrig til viktig informasjon sendt deg per e-post vedrørende kompensasjon for perioden vi holder stengt, samt generelle spørsmål og svar he

Det er viktig at mottatt faktura/trekk betales i sin helhet. Har du spørsmål til din faktura vil vi hjelpe deg så snart våre sentre åpner igjen. Eventuelle feil og krediteringer vil komme deg til gode på en fremtidig faktura. Viser for øvrig til e-post som er sendt deg vedrørende kompensasjon for perioden det er stengt.

Dine PT-avdrag løper som vanlig og det er viktig at mottatt faktura/trekk betales i sin helhet.

Vi har forlenget varigheten av disse med 2 måneder.

Som med ditt medlemskap er gruppen satt på hold inntil vi åpner igjen. Da vil timene kunne løpe videre som vanlig.

Vi har forlenget varigheten av dette med 2 måneder.

På grunn av den rådende situasjonen og en enorm mengde henvendelser, har vi per nå ikke kapasitet til å håndtere alle henvendelser. Vi jobber på spreng, og vi også oppdatere denne siden løpende med spørsmål som kommer inn.

Ja det har vi, og her kan du se flere av de:

Alle SATS-sentrene i Norge er fortsatt stengt. 💙 Tren med oss i stua di! Logg deg inn på Online Training og våre live-klasser her https://www.sats.no/

Vi jobber for å gi deg et så raskt svar som mulig, og du får raskest svar ved å kontakte oss på chat eller telefon. Ved kontakt på kontaktskjema ber vi om forståelse for lengre responstid 💙                    Du finner informasjon på de vanligste spørsmålene her: https://www.sats.no/kundeservice

Chat og telefon

image25ccj.png CHAT 

Chat med oss

imagerw3ao.png TELEFON 

23 30 70 00

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Man-fre: 09:00-16:00
Lør-søn: Stengt