Forhåndsbooking

For å sikre deg plass anbefaler vi at du forhåndsbooker deg på ønsket gruppetime, men så lenge det fremdeles er ledig plass kan du også helt frem til timen starter komme rett på senteret og booke deg på timen der.

Du kan booke gruppetime her, eller i vår SATS-app.

image530a.png Book gruppetime

For å kunne delta på timen må du hente ut en billett. Billetten kan hentes ut tidligst to (2) timer og senest 10 minutter før timen starter. Uavhentede billetter deles ut 10 minutter før timen starter til de som står på venteliste. Billettene deles ut etter ventelisteprinsippet der nr. 1 på ventelisten får første ledige plass. 

Husk å registrere deg som ankommet på våre bookingstasjoner dersom du står på venteliste og ønsker å delta på en time. Billetten vil bli samlet inn av instruktøren på timen. Dersom du ikke har hentet ut billett til timen starter vil du bli bedt om å hente dette før du kan delta.

Alle SATS-sentrene i Norge er fortsatt stengt. 💙 Tren med oss i stua di! Logg deg inn på Online Training og våre live-klasser her https://www.sats.no/

Vi jobber for å gi deg et så raskt svar som mulig, og du får raskest svar ved å kontakte oss på chat eller telefon. Ved kontakt på kontaktskjema ber vi om forståelse for lengre responstid 💙                    Du finner informasjon på de vanligste spørsmålene her: https://www.sats.no/kundeservice

Chat og telefon

image25ccj.png CHAT 

Chat med oss

imagerw3ao.png TELEFON 

23 30 70 00

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Man-fre: 09:00-16:00
Lør-søn: Stengt
1.juni
Stengt