Kan jeg overføre mitt medlemskap til Sverige, Danmark eller Finland?

Ja, du har to alternativer:

  1. Oppgradere ditt medlemskap til nordisk tilgang. Dette vil gi tilgang til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Du kan oppgradere medlemskapet ditt på Mine innstillinger.
    image1gk7t.png Endre medlemskap
  2. Melde deg inn i et senter i Sverige, Danmark eller Finland, og be de informere SATS kundeservice i Norge når det er gjort slik at vi får avsluttet medlemskapet i Norge. Du vil betale på ditt norske medlemskap ut påfølgende måned, men da ikke betale for samme periode i Sverige/Danmark/Finland selv om medlemskapet starter umiddelbart fra du kontakter ditt nye senter. Sørg for at du får en bekreftelse på at ditt norske medlemskap er avsluttet.

Alle SATS-sentrene i Norge har åpnet! 💙 Tren med oss inne, ute eller hjemme! Logg deg inn på siden eller appen vår og book treningen din allerede i dag!

Vi jobber for å gi deg et så raskt svar som mulig, og du får raskest svar ved å kontakte oss på chat. Ved kontakt på kontaktskjema ber vi om forståelse for lengre responstid (per nå ca. 14 dager) 💙 Du finner informasjon på de vanligste spørsmålene her: https://www.sats.no/kundeservice

Chat og telefon

imageeen3.png  CHAT 

Chat med oss

VÅRE ÅPNINGSTIDER CHAT

Man-fre: 09:00-16:00
Lør-søn: Stengt 

image82ih9.png  TELEFON 

23 30 70 00

AVVIKENDE ÅPNINGSTIDER TELEFON

Man-fre: 10:00-15:00
Lør-søn: Stengt