Øvrige spørsmål

STUDIO OG GRUPPETIMER

Aldersgrensen for å bli medlem er 12 år, og gir mulighet for å benytte både studio, gruppetimer våre treningskonsepter.

Barn mellom 12 og 14 år kan tegne et SATS Together medlemskap, som forutsetter at foresatt også er medlem og har tilgang til de samme sentrene som barnet. Barnet må også gjennomføre et obligatorisk møte med en personlig trener (kostnadsfritt). Foresatt kan også godkjenne andre medlemmer over 18 år som kan trene sammen med barnet.

Er du under 18 år, må du ha med deg en foresatt på senteret som kan signere medlemskontrakt og stå som ansvarlig betaler for medlemskapet.

PERSONLIG TRENER

For å benytte personlig trener timer må du ha fylt 12 år. Foresatt trenger ikke å delta i betalte PT timer, men må delta i den obligatoriske PT timen som må gjennomføres ved oppstart (gjelder hvis barnet er mellom 12 og 14 år).

SATS RØA BAD

For treningsstudio (SATS Røa) gjelder samme regler som i våre andre treningssentre.
For bade- og svømmeanlegget (SATS Røa Bad) kan barn under 12 år inngå et medlemskap, og barnet må alltid bade sammen med annet myndig medlem over 18 år. Fra fylte 12 kan barn som er svømmedyktige inngå medlemskap uten at foresatt følger eller har eget medlemskap.

Les her for informasjon vedrørende aldersgrense i velværeavdelingen på SATS Røa Bad.

Du kan se mulighetene for parkering på hvert senter.

Finn ditt treningssenter.

Så hyggelig at du ønsker å teste treningen sammen med oss!

Vi vil veldig gjerne å trene med deg, så vi tilbyr derfor drop-in for kr. 200,- hvis du ønsker å teste oss ut en dag før du blir medlem (Psst - ta vare på kvitteringen, for blir du medlem innen 30 dager etter drop-in, får du pengene for drop-in tilbake!).

Husk at du kan velge et medlemskap både med og uten bindingstid, og du har 14 dagers angrerett dersom det ikke skulle passe å starte likevel (vi skal gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd!). Vi har fleksible medlemskap som du både kan oppgradere og nedgradere, så er du helt sikker på at du får et medlemskap helt tilpasset dine behov.

Kontakt oss gjerne på telefon 23307000 og tast 1 for en samtale om prøvetime - eller et medlemskap i SATS, eller stikk innom et av våre treningssentre.

Vil tilbyr drop-in, og dette kan kjøpes i resepsjonen på senteret du skal trene på.

For ikke-medlemmer er prisen kr 200,-. For medlemmer uten tilgang til aktuelt senter er prisen kr 100,-. Dersom du ikke er medlem og kjøper drop-in til kr. 200,-, vil beløpet bli refundert dersom du velger å bli medlem innen 30 dager.

Drop-in varer i 3 timer totalt, og det er ikke mulig å kjøpe mer enn 1 drop-in per dag. Det er valgfritt om denne benyttes til:

  • Studio med kondisjons- og styrkeutstyr
  • Gruppetrening (maks 2 bookinger)
  • Squash (30 min, lengre dersom det er ledig plass)
  • Barnepass

Drop-in inkluderer ikke unike treningskonsepter.

Våre åpningstider finner du på nettsidene på hvert av våre treningssentre.


Kundeservice sine åpningstider for telefon og chat finner du under "Kontakt oss".

Du finner oversikt over hvilke sentre som har barnepass HER.

Barna blir tatt godt vare på av våre ansatte. De kan leke, lese eller gjøre andre aktiviteter mens du trener. Om du ønsker å benytte deg av barnepass, må du som foresatt gjøre deg kjent med, og følge våre trivselsregler.

For å kunne benytte deg av barnepass, må dette være inkludert i ditt medlemskap. Du kan legge til barnepass i ditt medlemskap ved å endre ditt medlemskap under Mine innstillinger.

SATS samarbeider med Antidoping Norge i forhold til vår nulltoleranse ovenfor doping og er en del av deres «Rent senter». Du kan lese mer om dette HER

Vilkår vedrørende bruk av forbudte dopingmidler ligger i våre generelle medlemsvilkår.

SATS er gjennom Virke Trening medlem av IHRSA (International Health, Racquet & Sportsclub Association) - et internasjonalt forbund for treningssentre. Dette betyr at du som SATS-medlem har mulighet til å trene til rabattert pris på samtlige treningssentre tilknyttet IHRSA Passport. Oversikt over IHRSA Passport sentre finner du her: http://www.healthclubs.com/passport/. Samtlige SATS-sentre er registrert i denne ordningen.

Gjestetrening innebærer minimum 50 % på drop-in pris, for medlemmer som ved hvert besøk må dokumentere sitt medlemskap med et signert IHRSA-pass fra sitt lokale treningssenter. Ordningen gjelder både i inn- og utland. Det må dog være minimum 80 kilometer mellom ditt senter og senteret du ønsker å besøke.

SAS driver dette treningsrommet i samarbeid med SATS. Du må ha tilgang til SAS Lounge, men trenger ikke å ha et medlemskap i SATS for å få tilgang til dette treningsrommet. Booking gjøres via SAS sin egen app.

Du kan lese mer om SATS i SAS Lounge HER.

SATS tilbyr gratis WiFi til våre medlemmer i treningssentrene. Koden til nettet får du i resepsjonen dersom du er medlem.

Besøksadresse hovedkontor

Nydalsveien 28

0484 Oslo

Kontaktskjema

Fyll inn kontaktskjemaet

Åpningstider

TELEFON
Man-fre: 09:00-16:00
Lør-søn: Stengt

CHAT
Man-ons: 09:00-17:00
Tor-fre: 09:00-16:00
Lør-søn: Stengt

Telefon 23307000