Yoga får meg til å slippe alt

For Johanna Andersson er yoga så mye mer enn en treningsform, det er et verktøy for å kunne være lykkelig og leve livet helt og fullt.
SATS
Kategori
Treningstips

- Jeg vil at yoga skal være for alle, og har derfor utviklet konsepter som du kan utføre uansett form og erfaring, sier hun, og fortsetter:

- I yoga er det viktig å ikke sammenligne seg selv med andre og i stedet gå helt og holdent ut fra seg selv.


Yoga er et perfekt verktøy for å leve helt og fullt, være tilstede og i balanse. Den gjør meg til et bedre menneske, mentalt, emosjonelt og fysisk.


Jo takk, å sammenligne seg selv med Johanna på yogamatten ville gitt selvtilliten en skikkelig knekk. Som personlig trener og yogalærer er hun like sterk som hun er smidig, og dessuten utstråler hun harmoni, balanse og selvfølelse.

- Yogaen er et perfekt verktøy for å leve helt og fullt, være nærværende og i balanse. Den gjør meg til et bedre menneske, mentalt, emosjonelt og fysisk.

Og hvem vil vel ikke bli et bedre menneske? Spørsmålet er likevel om yoga er for alle. For Johanna er svaret krystallklart: - Yoga er for alle, men din yoga ser ikke likedan ut som min eller noen annens, så senk prestasjonskravene og lytt til kroppen i stedet for å kopiere det læreren gjør, tipser hun.

Ble hektet umiddelbart

Johanna ble forelsket i yoga da hun som tenåring studerte i Sør-Afrika og kom i kontakt med en indisk yogalærer. - Jeg ble hektet med en gang. Jeg var en stresset og presset student, men da yogaen kom inn i livet mitt, lærte jeg meg å slippe alt og leve her og nå.

Og resten er historie. Johanna er i dag en fremgangsrik gründer som bruker en stor del av sin tid på akkurat yoga, både som instruktør online og på SATS-sentre. Online kan du gjøre Yin Yoga, Pregnancy Yoga og Yoga for Athletes med Johanna, og i løpet av kort tid kommer også Vinyasa Flow, som har blitt en storfavoritt for mange yogafans.

- Vinyasa Flow er en morsom og leken yogaform som også er fysisk utfordrende. Den er perfekt å utøve online, siden det gir deg mulighet til å stoppe og gå tilbake for å lære deg de ulike posisjonene i det tempoet som passer for deg, sier Johanna.