Informasjon om ditt medlemskap mens sentre er stengte

Dette skjer med medlemskapet ditt, og slik holder du deg aktiv!

Vi vet hvor viktig fysisk trening er – og spesielt nå! Derfor har vi fått på plass gode alternative tilbud til deg slik at du får mest mulig ut av medlemskapet ditt i stengningsperioden.

For oversikt over våre midlertidig stengte sentre, se her.

 

DITT MEDLEMSKAP

Har du hjemsenter på et senter som er stengt så fryses automatisk medlemskapet ditt under denne perioden. Du behøver ikke å foreta deg noe - vi fikser dette for deg.

DIN BETALING

Betalingen din justeres automatisk slik at du ikke betaler for perioden senteret er stengt. Hvis en faktura allerede er sendt deg for en periode vi holder stengt betyr dette at vi ikke rakk å justere før den ble sendt ut. Betal denne som normalt, så justeres den automatisk på neste måned i stedet!

Se også: Dine betalinger - Stengte og gjenåpnede sentre

SLIK KAN DU FORTSATT TRENE

Selv om medlemskapet er fryst får du fremdeles tilgang til disse treningstilbudene: 

✔️ Over 200 Online Training-timer (variert tilbud innenfor kondisjon, styrke, dans, spinning, Yoga, løping, forelesninger og audiotrening). Vår mest populære time er 20 Minute HIIT, en effektiv og tøff time uten utstyr som vi anbefaler deg å teste. 

✔️ Personlig Trening. Dersom du allerede trener med PT, eller nå ønsker å kjøpe PT, er våre trenere på jobb for deg! Du kan velge å trene via video, utendørs eller etter treningsplan fra Online Coaching. Ta kontakt med din PT for å avtale nærmere. Se PT-tilbudet her.

✔️ Fysioterapi og sportsmassasje har vi på utvalgte sentre, dette fortsetter vi med som normalt.

 

Vi gleder oss masse til vi kan trene sammen med deg igjen inne på senteret igjen, og inntil da så får vi kose oss med noen digitale burpees, dance moves, eller push-ups på hjemmebane. Ikke glem å delta via SATS-appen slik at du får registrert treningen din med oss! 💙