Happy new Valentine

På alle hjerters dag 14. februar, inviterer vi alle single, både medlemmer og ikke-medlemmer, til å delta på en morsom og energisk treningsøkt sammen med oss – 60 minutter med CROSSTRAINING FOR SINGLES! Kanskje får du øye på noen du liker litt ekstra godt, og hvis ikke har du i alle fall fått en kanonbra treningsøkt! Hva har du å tape? 😉

Hva får du:

Timen gjennomføres med utvalgte instruktører som vil lede deg gjennom timen vår CROSSTRAINING. Timen er stasjonsbasert og kan tilpasses alle – både nybegynnere og de som har trent en stund!

Etter timen serverer vi drikke, goodie bags og ny energi. 

Hvor og når:

Arrangementet finner sted 14. februar på SATS Colosseum kl 20:00, SATS Nesttun kl 18:00, SATS Madla kl. 19:00 og SATS Klosterøya kl 19:30.

Vi oppfordrer alle til å møte i god tid. Det vil være godt merket hvor du skal møte når du kommer. Treningsøkten varer i 60 minutter. 

Hvordan melde seg på:  

Er du ikke medlem på SATS/har du ikke tilgang til senteret eller gruppetrening i ditt medlemskap? Da melder du deg på ved å fylle ut skjema under her. Er du medlem med tilgang til gruppetrening på gitt senter? Da finner du timen tilgjengelig på sentrets timeplan. Se etter CROSSTRAINING FOR SINGLES.  

Nyheter

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem