SATS søker flere kompetente PT-er og GX-instruktører

For å kunne møte denne økte bruken av produktene våre, søker vi i dag etter morgendagens PT-er og instruktører over hele Norge.

SATS leverer i dag produkter av høy kvalitet innenfor både Personlig Trening (PT) og Gruppetrening (GX). Bruken av disse produktene har de siste årene økt betydelig, og vi ser at trenden fortsetter.

En PT eller GX-instruktør hos SATS har i tillegg til sitt lidenskapelige forhold til yrket, også store kunnskaper, både teoretisk og praktisk. Hvis du synes dette høres interessant ut, kan vi varmt anbefale SAFE Education som utdanningsrådgiver.

SAFE Education har utdannet instruktører og trenere i mer enn 25 år, og har lenge vært ett av Nordens mest komplette og ettertraktede utdanningsselskaper. SAFE Education er alltid oppdatert om hva som skjer på markedet, siden deres lærere arbeider innenfor den sjangeren som de utdanner innenfor. Det garanterer at du som elev får kunnskaper som alltid er helt «up to date» i forhold til etterspørselen i markedet. Du kan lese mer om SAFEs utdanningstilbud på www.safe-education.no.

Nyheter