SATS for de små

Ta med barnet ditt til SATS!

Gode vaner innarbeides tidlig, og aktive barn og ungdommer oppdager raskt gleden ved å bruke kroppen. Vi tror også at barn av aktive foreldre vil se på trening som en naturlig del av hverdagen sin.

Derfor tilbyr vi deg som forelder muligheten til å ta med deg barnet ditt når du trener. Du kan enten velge vårt populære barnepass eller la barnet delta på et av barnekursene våre. Uansett hvilket alternativ du foretrekker, vil barnet få en både morsom og fartsfylt opplevelse mens du selv får muligheten til å trene.

Vi vil inspirere barn, ungdommer og voksne til å leve et aktivt liv!

Vi mener at barn trenger en hverdag med spontan, lekbetont og allsidig fysisk aktivitet, gjerne ute i skogen, på lekeplassen, med idrettslaget eller gjennom å gå og sykle dit de skal. Samtidig vet vi at mange barn sitter for mye stille og ikke får muligheten til å være fysisk aktive. Som Nordens ledende treningsbedrift ønsker vi å bidra til å snu denne utviklingen.

Vi vet i dag at motorisk trening har en positiv effekt på barns grovmotorikk, finmotorikk, persepsjon og konsentrasjonsevne. Vi vet også at det er en sammenheng mellom regelmessig fysisk aktivitet og god psykisk helse.

Barnetreningskursene våre inneholder ingen elementer av konkurranse, og både jenter og gutter er velkomne til å delta. Den viktigste målsettingen med barnetreningen er at barna skal ha det gøy og få et positivt forhold til bevegelse og aktivitet, noe vi håper og tror skal lede til fortsatt glede ved og lyst til å røre på seg.