AntiGravity® Yoga

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

AntiGravity® Yoga blander tradisjonell yoga med pilates, styrkeøvelser, turn og luftakrobatikk. Vi henger opp en hammock i stoff fra taket som du deretter bruker både som trapes og hengekøye. Passer både nybegynnere og erfarne yogautøvere.

AntiGravity® Yoga kan virke som en skummel og utrygg form for yoga. Sannheten er at det er både enklere og tryggere enn mange tror. En erfaren instruktør tilpasser øvelsene etter hver enkelts forutsetninger, og derfor passer treningsformen både for nybegynnere og erfarne yogautøvere. 

Alle klasser innledes og avsluttes med en ledet meditasjon i slyngen. Bli med og fly med oss, se verden fra et nytt perspektiv.

Klassen anbefales ikke for gravide.
Timen AntiGravity® Yoga finnes kun på vårt senter i Lillehammer.

Relatert trening

Yoga for Athletes

Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga.

Kompletterende trening

Barre

Barre er den ultimate treningen for deg som vil ha en sterk og smidig kropp. Vår Barre-økt er inspirert av dansernes øvelser ved ballettstangen, og inneholder også mer sporty innslag i form av funksjonelle styrkeøvelser.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening