Cardio Step

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Cardio Step er den ultimate kondisjonsøkten på stepkasse med enkle trinn og koreografi som er lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder noe hopp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen. Timen passer godt for deg som har trent litt fra før.

Gjennomføring

Cardio Step starter alltid med en oppvarming. I kondisjonsdelen av klassen jobber vi fra sang til sang med enkle trinn på step kassen. En 30 minutters klasse har en pulstopp, 45 minutters-klassen består av to pulstopper og en 60 minutters-klasse har tre pulstopper. Du får en restitusjonssang mellom hver pulstopp og vi avslutter timen med en nedtrapp og en kort stretch.

Hvem passer timen for?

Cardio Step passer for deg som ønsker en morsom, enkel og effektiv kondisjonstime. Dette er en relativt intensiv time så vi anbefaler at du har noe treningserfaring fra tidligere. Om du ønsker en mindre krevende kondisjonstime som også er uten hopp, anbefaler vi deg å forsøke Body for Life.

I gruppetreningssal
Varighet 30min / 45min / 60min
Utstyr Stepkasse som du finner i gruppetreningssalen

Relatert trening

Cardio Energy

Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Kompletterende trening

Pure Strength

Dette er en tøff og utfordrende styrketrening for hele kroppen. Tyngre vekter, få repetisjoner og effektive serier med øvelser vil gjøre deg sterkere både i store muskelgrupper og i kjernemuskulaturen. Pure Strength er perfekt for deg som ønsker å bli sterkere, trener litt styrke fra før og er klar for en utfordring!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem