Corebar Strong™

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Signaturen til Corebar Strong er at den er en ren styrke og core time på 30 minutter.

Denne tøffe, men lekne timer er designet så du blir sterk fra innsiden og ut. Timen byr på effektive øvelser som vil utfordre styrke, fleksibilitet og stabilitet i hele kroppen. Gjennom hele timen brukes en spesialdesignet bar/stang som er vektet og ergonomisk tilpasset.

Relatert trening

Prformance™ Strength

Få full uttelling på styrke og muskelvekst med tunge vekter under tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Vi fokuserer på de klassiske grunnøvelsene som knebøy, markløft og ulike push og pull øvelser. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap.

Kompletterende trening

Yoga Flow

Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Nyheter trening