Dance Step

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Dance Step ligner på Dance Aerobic, men i denne økten bruker du også en step kasse for å gi kondisjonen en tøffere utfordring. I Dance Step jobber du med koordinasjon og kondisjon med sterk fokus på danse- og bevegelsesglede.

For deg som vil danse deg i form, er Dance Step det riktige valget. I en hel time kombinerer du dans og bevegelse med koordinasjon og kondisjon. Til hjelp har du en step kasse  som utfordrer deg ytterligere og samtidig gir variasjon til dansetrinnene. 

Relatert trening

Power Step

Power Step er den ultimate intervalltimen! Vi veksler mellom kondisjonsintervaller på stepkasse og styrkeintervaller med vekter for å gi deg komplett trening for hele kroppen. Timen inneholder noe hopp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen. Vi anbefaler at du har noe treningserfaring fra tidligere. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt!

Kompletterende trening

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem