Groovy Yoga

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Groovy Yoga er en 60 minutters yogaklasse utviklet for at man skal ha det gøy og bevege seg mye. Det er kreativ flyt i takt til musikken som gir deg en god følelse av styrke og tilstedeværelse. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

I en Groovy Yoga klasse vil du ha det gøy og virkelig få bruke kroppen og svette. Vi beveger oss i takt til musikken, gjør tradisjonelle yoga stillinger i nye kreative flytsekvenser. Du virkelig vil få en god følelse av å bruke hele deg og hele kroppen.

Groovy Yoga er en ferdig satt opp timen, hvor vi leker med den tradisjonelle yogastillingen i flytende sekvenser og med intuitive bevegelser der du ønsker. Yogalæreren til guide deg gjennom timen og stillingene slik at du kan groove med musikken og gå helt inn i stillinger og bevegelser.

Groovy Yoga er bygget på Vinyasa Yoga prinspipper og det som er spesielt med denne time er den lekne tolkningen av flyt og stillinger og upbeat musikk.

Krishnamacharya, en av de tradisjonelle yoga guruene fra India, er en av de som blir sett på som arkitekten bak Vinyasa- systemet. I sin bok «yoga Makaranda» skriver han om viktigheten av Vinyasaer og den flytende bevegelsen gjennom yogapraksisen. En av hans elever, grunnleggeren av Ashtanga Vinyasa Yoga, gjorde at dette fokuset ble en stor inspirasjon for mange yogautøvere og yoga lærere verden rundt.

RELATERT TRENING

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow Yoga er en morsom og krevende yogatime – for deg som allerede har trent litt yoga fra før. Gjennom denne timen så vil du bevege deg synkront med pusten din. Timen gjøres med velbalanserte sekvenser med yogastillinger og overganger, i et jevnt rytmisk tempo. En time som gjør deg mer fleksibel og sterkere i hele kroppen. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

KOMPLETTERENDE TRENING

Yin Yoga

En rolig og stille yoga time som gir deg fleksibilitet og ro i kropp og sinn. Du vil få et verktøy som gir mulighet for hvile og avspenning for muskler, bindevev, nervesystemet og dine tanker. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer