Happy Family Yoga

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Happy Family Yoga er en leken yogaklasse for hele familien. Klassen engasjerer og inspirerer barna til å leke med yoga og vi fokuserer på hvordan yoga knytter oss til andre mennesker, til dyr og til naturen rundt oss. Så la oss dra til dyreparken og se om vi finner noen morsomme dyr…

Happy Family Yoga krever ingen yoga kunnskaper og passer for alle. Vi leker med og engasjerer barna - alt gjøres med et stort smil om munnen. Klassen kjøres sammen i par med en voksen og ett barn per par. Anbefalt alder på barnet er 3-10 år. Klassen krever ingen utstyr. Det er bare å møte opp og ha det gøy sammen med familien.

RELATERT TRENING

Happy Family Training

Har du et aktivt og energisk barn? Ønsker du å komme i bedre form men mangler tid eller motivasjon? Da er dette klassen for deg! Happy Familiy Training er morsom og lekfull trening for hele familien. Vi har nøye plukket ut og satt sammen øvelser så både voksne og barn kan ha det gøy og få kvalitetstid sammen, samtidig som man blir svett og får en skikkelig bra treningsøkt.

KOMPLETTERENDE TRENING

Yoga Flow

Book en yogatime som gir deg en god, krevende og trygg introduksjon til dynamisk yoga. Timen gir deg en god trenings-økt med musikk, mye bevegelse i takt med pusten og du blir utfordret av sertifiserte og erfarne yogainstruktører.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer