HEAT

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

HEAT er en atletisk og utfordrende klasse som utføres i 38 graders varme og 65 % luftfuktighet. Økten inneholder fem heat i 30-sekunders intervaller med øvelser som bygger på de fem grunnleggende elementene: kondisjonstrening, styrke, balanse, fleksibilitet og hurtighet. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og matte.

En utfordrende økt som ofte retter seg mot dem som er vant til å trene, men fordi man ikke trener i takt med musikk, kan du enkelt tilpasset tempoet og dermed anstrengelsesnivå etter egen evne.

Ta med deg rikelig med vann (minst 0,5 liter), siden du lett kan komme til å svette veldig mye. Håndkle er obligatorisk, og finnes til salgs eller utleie på stedet.

Økten anbefales ikke for deg som er gravid eller som synes at varme miljøer føles ubehagelig. Har du, eller har du hatt, problemer forbundet med hjerte- og karsykdommer, oppfordrer vi deg til å spørre en lege om råd før du deltar på økten.

Ting å tenke på:

- Kle deg lett! Store bomullsklær er både varme og upraktiske. Vi anbefaler trøye og shorts i funksjonsmateriale. Alle må ha på både overdel og underdel.

- For å delta i klassen må du alltid ha med deg to håndklær og en matte. Ett stort håndkle som du legger ut over hele matten, og et lite til å tørke svetten med. I tillegg må du ha med deg vann. (Håndklær kan kjøpes i resepsjonen).

Relatert trening

Crosstraining

Klar for en skikkelig utfordring? Crosstraining er stasjonsbasert trening med utfordrende og tøffe øvelser. Øktene er ulike fra gang til gang, siden instruktørene selv kan velge øvelser til hver økt.

Kompletterende trening

Hot FLX

Hot FLX er full av effektive tøyningsøvelser for deg med stive hamstrings, spenninger i nakken og andre vanlige problemområder. Her arbeider du gjennom hele kroppen i 38 graders varme. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og matte.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening