HIIT Circuit

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Bli med på den komplette treningsopplevelsen. Løp, løft, trekk, hopp – gjør deg klar, på denne stasjonsbaserte treningsøkten kan alt skje!

HIIT Circuit er en høyintensiv gruppetime som utføres i en spesialdesignet HIIT-sone. Her er lyset og musikken satt sammen på en måte som gir deg følelsen av å trene på en nattklubb.

I denne timen roterer du mellom ulike stasjoner, hvor noen av stasjonene vil foregå på løpemøller, resten er opp til instruktøren selv. Det vil si at øvelsene på en HIIT Circuit kan variere fra time til time. Det vi kan love er at det kommer til å bli både utfordrende og gøy! 

HIIT Circuit starter alltid med en introduksjon av timens innhold og en generell oppvarming. Etter oppvarmingen går du til en av stasjonene der selve treningsøkten starter. Instruktøren kommer til å pushe og veilede deg gjennom hver stasjon og du kommer til å være på alle stasjonene minst én gang i løpet av timen. Når du er ferdig med denne treningsøkten kommer du til å forlate HIIT-sonen med et smil om munnen og du vil kjenne på den fantastiske følelsen av å virkelig ha trent hele kroppen.

HIIT Circuit er en intensiv time som passer best for deg som har noe tidligere treningserfaring - men instruktørene vil kunne gi alternativer for alle som trenger det.   

Timen holdes i HIIT Zone
Utstyr kettlebells, manualer, stepkasser, plyobokser og løpemøller
Varighet 30/45/60 min

RELATERT TRENING

HIIT Run & Box

Ta deg helt ut på tredemøllene, press deg til det ytterste på styrkestasjonen og slipp deg løs på boksesekkene. Dette er intervalltrening med høy intensitet som du aldri har sett før. Let`s get ready to rumble.

KOMPLETTERENDE TRENING

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.