HIIT Run & Box

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Ta deg helt ut på tredemøllene, press deg til det ytterste på styrkestasjonen og slipp deg løs på boksesekkene. Dette er intervalltrening med høy intensitet som du aldri har sett før. Let`s get ready to rumble.

HIIT Run & Box er en høyintensiv gruppetime som utføres i en spesialdesignet HIIT-sone. Her er lyset og musikken satt sammen på en måte som gir deg følelsen av å trene på en nattklubb.

Timen består av tre ulike stasjoner: én på løpemøller, én med styrke og HIIT trening på gulvet og én med boksing på aquabags. 

HIIT Run & Box starter alltid med en gjennomgang av timens innhold og en generell oppvarming. Etter oppvarmingen går du til en av stasjonene der selve treningsøkten starter. Instruktøren kommer til å pushe og veilede deg gjennom hver stasjon og du kommer til å være på alle stasjonene minst én gang i løpet av timen. Det vil si at 1/3 av timen foregår på løpemøller, 1/3 er på gulvet og den siste tredjedelen er med boksesekker. Når du er ferdig med denne treningsøkten kommer du til å forlate HIIT-sonen med et smil om munnen og du vil kjenne på den fantastiske følelsen av å virkelig ha trent hele kroppen.

HIIT Run & Box er en intensiv time som passer best for deg som har noe tidligere treningserfaring - men instruktørene vil kunne gi alternativer for alle som trenger det. Du behøver ingen erfaring fra boksing for å delta på timen og du får låne boksehansker. Vi anbefaler derimot at du bruker private hansker til å ha inne i boksehanskene. Disse kan kjøpes i shopen.  

Timen holdes i HIIT Zone
Utstyr Skill Run fra Technogym, Aqua boksesekker fra Fighter og vekter mm. fra Casall og Eleiko
Varighet 30/45/60 min

RELATERT TRENING

HIIT Circuit

Bli med på den komplette treningsopplevelsen. Løp, løft, trekk, hopp – gjør deg klar, på denne stasjonsbaserte treningsøkten kan alt skje!

KOMPLETTERENDE TRENING

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.