HIIT Run & Lift

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Oppskriften er enkel – her får du høyintensiv intervalltreningen som utfordrer deg på utholdenhet på tredemøllene og styrke på styrkestasjonene.

HIIT Run & Lift starter alltid med en introduksjon av klassen og en generell oppvarming. Etter oppvarmingen går du til en av de tre stasjonene der selve treningsøkten starter. Instruktøren kommer til å pushe og veilede deg gjennom hver av stasjonene og du kommer til å være på hver stasjon minst en gang i løpet av klassen. Når du er ferdig med treningen kommer du til å forlate HIIT sonen med et smil og munnen og den fantastiske følelsen av å virkelig ha trent hele kroppen.

HIIT Run & Lift er en intensiv klasse som passer best for deg som har noe tidligere treningserfaring. Men fortvil ikke – våre erfarne instruktører kommer både til å pushe deg men også gi alternativer for alle som behøver det.

HIIT Run & Lift finnes som 60, 45 og 30 minutters klasser

HIIT sonen er utstyrt med de nyeste løpemøllene kalt Skill Run fra Technogym samt vekter og annet utstyr fra Casall og Eleiko. Det blir ikke bedre enn dette! Velkommen.

Timen holdes i HIIT Zone
Utstyr Skill Run fra Technogym og vekter mm. fra Casall og Eleiko
Varighet 30/45/60 min

RELATERT TRENING

HIIT Run & Box

Ta deg helt ut på tredemøllene, press deg til det ytterste på styrkestasjonen og slipp deg løs på boksesekkene. Dette er intervalltrening med høy intensitet som du aldri har sett før. Let`s get ready to rumble.

KOMPLETTERENDE TRENING

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.