Hot Groovy Pilates

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Groovy Pilates is a fun, challenging, full body, high intensity workout using Pilates principles. Performed on a yoga mat & towel in a heated studio to inspiring music. You do not need any Pilates knowledge to join the class, but some training experience is required. Groovy Pilates er morsom, utfordrende og intensiv trening for hele kroppen til kul og groovy musikk. Klassen baserer seg på Pilates prinsipper og uføres på yogamatte og håndklede i en oppvarmet sal. Det kreves ingen Pilates kunnskaper for å delta på klassen, men klassen passer best til deg som har noe treningserfaring fra tidligere.

Pilates I sin originale form er styrketrening med stor konsentrasjon på core muskulaturen. Pilates fokusere også på holdning, balanse, fleksibilitet og pust. Målet er å skape en kropp i balanse.

Hot Groovy Pilates er basert på originale Pilates prinsipper men satt sammen i et nytt, fresht og mer trendy format. Hot Groovy Pilates er mer krevende og intensiv sammenlignet med andre Pilates klasser, og den er koreografert til fengende musikk for å pushe deg til å gi det lille ekstra.

Klassen er utført på Yogamatter og et håndklede. Sjekk med ditt lokale treningssenter om de låner ut matte eller om du må ha med din egen.  Husk å ta med vann for du kommer til å bli svett!

Groovy Pilates og Hot Groovy Pilates har det samme innhold, men det Groovy Pilates blir utført i vanlig gruppetreningssal, blir Hot Groovy Pilates utført i en oppvarmet sal.

RELATERT TRENING

Pilates

I Pilates trener man opp styrke og bevegelighet med fokus på konsentrasjon, balanse, pust og avspenning. Pilates består av presise bevegelser for bestemte kroppsdeler og avslutter med avspenning.

KOMPLETTERENDE TRENING

Indoor Running

Løpeklasse på løpemøller med instruktør. Juster selv tempo og intensitet, men forbered deg på å bli utfordret!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening