Hot Pilates

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Hot Pilates er morsom og utfordrende trening for hele kroppen som bygger på Pilates prinsippende utført i en varm sal. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og egen matte. Vi selger dette på senteret.

Hot Pilates er morsom og utfordrende klasse som bygger på Pilates prinsippene som både vil styrke og stretche hele kroppen. Klassen utføres på en yoga matte med håndkle i en varm sal.

Ting å tenke på:

- Kle deg lett! Store bomullsklær er både varme og upraktiske. Vi anbefaler trøye og shorts i funksjonsmateriale. Alle må ha på både overdel og underdel.

- For å delta i klassen må du alltid ha med deg to håndklær. Ett stort som du legger ut over hele matten, og et lite til å tørke svetten med. I tillegg må du ha med deg vann. (Håndklær kan kjøpes resepsjonen).

Relatert trening

Hot Yoga Flow

Hot Yoga Flow er en dynamisk yogatime i oppvarmet sal. Du får brukt hele kroppen i timen samtidig som varmen gjør at du kjenner at du virkelig får trent. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivå, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen som passer for deg. Når du har trent Hot Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kan gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Kompletterende trening

Indoor Running

Løpeklasse på løpemøller med instruktør. Juster selv tempo og intensitet, men forbered deg på å bli utfordret!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem