Hot Power Pilates

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Bli sterk med pilates i oppvarmet sal! Hot Power Pilates er en morsom og tøff styrketime som er basert på Pilates-prinsipper med hovedfokus på kjernemuskulatur. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og egen matte. Vi selger dette på senteret.

Gjennomføring

Hot Power Pilates starter alltid med en god oppvarming. Hoveddelen består av stående, sittende og liggende stillinger som i hovedsak utfordrer kjernemuskulaturen inkludert rumpe, holdning, balanse, fleksibilitet og pust.

Power Pilates og Hot Power Pilates har det samme innhold, men der Power Pilates utføres i vanlig gruppetreningssal, blir Hot Power Pilates utført i en oppvarmet sal.

Hvem passer timen for?

Hot Power Pilates er mer intensiv sammenlignet med andre Pilates timer, og den er koreografert til fengende musikk for å pushe deg til å gi det lille ekstra. Hot Power Pilates passer derfor de som har trent noe tidligere. Det kreves imidlertid ingen Pilates-kunnskaper for å delta. Bli med på en deilig, utfordrende styrketime i oppvarmet sal!

Timen holdes I oppvarmet gruppetreningssal
Varighet 45min / 60min
Utstyr Håndkle og drikkeflaske

RELATERT TRENING

Hot Strong & Flexible

I denne timen forbedrer du både styrke, fleksibilitet og balanse i varm sal. Hot Strong & Flexible er perfekt for deg som ønsker en deilig trening for hele kroppen på kun 30 minutter. Både musikken og instruktøren vil inspirere deg til å yte ditt aller beste denne tiden. Timen inneholder noe koreografi, men kan tilpasses alle. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle, vannflaske og egen matte. Vi selger dette på senteret.

KOMPLETTERENDE TRENING

Hot Yoga Release

Hot Yoga Release er en svært rolig yogatime i oppvarmet sal. I denne timen vil du bli guidet inn i rolige puste- og yoga stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Hot Yoga Release er bygget opp med forsiktige og rolige yogastillinger. Dette er en time hvor vi introduserer klassiske grunnleggende yogastillinger både fra terapeutisk yoga og noen fra yin yoga universet. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter!