Hot Strong & Flexible

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

I denne timen forbedrer du både styrke, fleksibilitet og balanse i varm sal. Hot Strong & Flexible er perfekt for deg som ønsker en deilig trening for hele kroppen på kun 30 minutter. Både musikken og instruktøren vil inspirere deg til å yte ditt aller beste denne tiden. Timen inneholder noe koreografi, men kan tilpasses alle. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle, vannflaske og egen matte. Vi selger dette på senteret.

Gjennomføring

Hot Strong & Flexible starter med en oppvarming med øvelser for å øke mobilitet og sirkulasjon. Hoveddelen er satt sammen av øvelser for å utfordre balanse, styrke og fleksibilitet, samtidig som du kommer til å øke pulsen og kjenne den deilige følelsen av å være skikkelig gjennomtrent.

Hvem passer timen for?

Strong & Flexible gjennomføres i takt med musikken og inneholder noe koreografi, men som deltager kan du alltid modifisere øvelsene og jobbe i eget tempo.  

Timen holdes I oppvarmet sal
Varighet 30min
Utstyr Ta med egen yogamatte, håndkle og drikkeflaske - timen kan gjennomføres uten sko

Relatert trening

Hot FLX

Hot FLX er full av effektive tøyningsøvelser for deg med stive hamstrings, spenninger i nakken og andre vanlige problemområder. Her arbeider du gjennom hele kroppen i 38 graders varme. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og egen matte. Vi selger dette på senteret.

Kompletterende trening

Hot Yoga Release

Hot Yoga Release er en svært rolig yogatime i oppvarmet sal. I denne timen vil du bli guidet inn i rolige puste- og yoga stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Hot Yoga Release er bygget opp med forsiktige og rolige yogastillinger. Dette er en time hvor vi introduserer klassiske grunnleggende yogastillinger både fra terapeutisk yoga og noen fra yin yoga universet. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer