Hot Strong & Flexible

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Tren hele kroppen på 30 minutter! Med kun egen kroppsvekt forbedrer du både styrke, fleksibilitet og balanse. Både musikken og instruktøren vil inspirere deg til å yte ditt aller beste. Dette er klassen for deg som ønsker å kjenne på gleden av å være sterk og samtidig kunne bevege deg uten begrensninger. Ingen koordinasjon, så denne klassen passer alle! Klassen utføres i varm sal så ta med håndklede og drikkeflaske.

Kroppsvektstrening er betegnelsen for trening der man kan bruker sin egen kroppsvekt som belastning. Dette er en populær treningsform fordi den er enkel, funksjonell og lett å tilpasse - det vil si at du på en enkel og effektiv måte kan trene når som helst og hvor som helst.

I Hot Strong & Flexible trener vi i hovedsak styrke og fleksibilitet, samtidig som du vil oppleve at hjertepumpa går og at du blir svett og gjennomtrent.

Klassen krever ikke bruk av utstyr og kan veldig gjerne gjøres barfot. Så ta på den komfortable klær, la skoene stå igjen hjemme og kjenn på den befriende følelsen av å bare bevege seg.  

RELATERT TRENING

Hot Groovy Pilates

Groovy Pilates is a fun, challenging, full body, high intensity workout using Pilates principles. Performed on a yoga mat & towel in a heated studio to inspiring music. You do not need any Pilates knowledge to join the class, but some training experience is required. Groovy Pilates er morsom, utfordrende og intensiv trening for hele kroppen til kul og groovy musikk. Klassen baserer seg på Pilates prinsipper og uføres på yogamatte og håndklede i en oppvarmet sal. Det kreves ingen Pilates kunnskaper for å delta på klassen, men klassen passer best til deg som har noe treningserfaring fra tidligere.

KOMPLETTERENDE TRENING

Cardio Energy

Cardio Pulse og Energy har slått seg sammen og blitt til Cardio Energy. Dette er den ultimate kondisjonsøkten! Uansett om du velger en 30-, 45-, eller 60 minutters klasse, er du garantert en morsom og fartsfylt treningsøkt, full av energi, pumpende musikk og svette utfordringer.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer