Hot Vinyasa Flow

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Hot Vinyasa Flow Yoga er en morsom og krevende yoga time i oppvarmet sal. Gjennom denne timen så vil du bevege deg synkront med pusten din. Timen gjøres med velbalanserte sekvenser med yogastillinger og overganger, i et jevnt rytmisk tempo. Du vil få en gradvis progresjon som systematisk vil ta deg fra den ene stillingen til den andre, og bygger ofte opp til en mer krevende peak-pose. En time som gjør deg mer fleksible og sterkere i hele kroppen. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og egen matte. Vi selger dette på senteret.

Gjennomføring

Hot Vinyasa Flow starter gjerne med fokus på å finne pusten. Videre vil du gjøre yogaøvelser og oppvarmingsstillinger. Oppvarmingen har fokus på hvilke stillinger som kommer senere i timen, og kan ofte være en solhilsen eller variant av en solhilsen. Hot Vinyasa Flow vil ha timer som er svært variert fra gang til gang.

I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig og i takt. Instruktøren står foran i rommet og viser øvelsene. Ved noen anledninger kan instruktøren også gå rundt i salen og gjøre justeringer når vi er i yogastillingene. Om det er noe du ikke ønsker, så sier du ifra til instruktøren. Alle Hot Vinyasa Yoga timer avsluttes med en liggende avspenning.

Hot Vinyasa Flow er en time hvor vi har hentet inspirasjon fra det tradisjonelle Vinyasa Yoga systemet. Det betyr at det er bevegelse og flyt i overgangene mellom yogastillingene, synkronisert med pusten. Hot Vinyasa Flow har tilpasset sekvenser slik at du trygt kan gjøre dette i hot salen.   

Denne timen gir deg muligheten til å virkelig utfordre og bevege kroppen og utholdenhet i varmen.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogaklasse for deg har gjort mye dynamisk yoga før og vet at du trives med å gjøre det i høy temperatur. 

Timen holdes I oppvarmet sal
Varighet 60min / 75min / 90min
Utstyr Egen yogamatte, håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Hot Yoga Flow

Hot Yoga Flow er en dynamisk yogatime i oppvarmet sal. Du får brukt hele kroppen i timen samtidig som varmen gjør at du kjenner at du virkelig får trent. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivå, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen som passer for deg. Når du har trent Hot Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kan gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Kompletterende trening

Yin Release

Yin Release er en svært rolig yogatime og passer for deg som ønsker fokus på mindfullness og pust eller for deg som er ny til yoga. I denne timen vil du bli ledet inn i yin-stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Yin Release er bygget opp basert på Yin Yoga-prinsipper med stillinger som vi holder i 2-5 minutter. Dette er en time hvor vi introduserer de grunnleggende yin-stillingene med variasjon og tilpasning til alle nivåer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter!