Hot Vinyasa Flow

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Hot Vinyasa Flow er en svett, fysisk og leken form for yoga som utføres i 38 graders varme. Klassen preges av dynamiske, morsomme serier av posisjoner som knyttes sammen med pusteteknikk. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og egen matte.

Vinyasa er en videreutvikling av Ashtanga-yoga, og posisjonene og seriene er i bunn og grunn de samme i en gitt rekkefølge. Forskjellen mellom Vinyasa og Ashtanga er at rekkefølge og posisjoner alltid varierer i Vinyasa. De enkelte posisjonene er like viktige som overgangene fra den ene posisjonen til den neste – derav betegnelsen flow.

Siden treningen utføres i 38 graders varme, vil du ikke bare trene opp styrke, balanse og smidighet, men også psyken, siden varmen garantert vil føles som en ekstra utfordring.

Ting å tenke på:

- Kle deg lett! Store bomullsklær er både varme og upraktiske. Vi anbefaler trøye og shorts i funksjonsmateriale. Alle må ha på både overdel og underdel.

- For å delta i klassen må du alltid ha med deg to håndklær. Ett stort som du legger ut over hele matten, og et lite til å tørke svetten med. I tillegg må du ha med deg vann. (Håndklær kan kjøpes eller leies i resepsjonen).

Relatert trening

Hot Yoga Flow

En yogatime for deg som vil ha en dynamisk time i Hot-salen og kjenne på den deilige følelsen av å svette ordentlig ut. Husk! Du må ta med deg din egen yogamatte på timen.

Kompletterende trening

HEAT

HEAT er en atletisk og utfordrende klasse som utføres i 38 graders varme og 65 % luftfuktighet. Økten inneholder fem heat i 30-sekunders intervaller med øvelser som bygger på de fem grunnleggende elementene: kondisjonstrening, styrke, balanse, fleksibilitet og hurtighet. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og matte.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening