Hot Yoga Flow

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

En yogatime for deg som vil ha en dynamisk time i Hot-salen og kjenne på den deilige følelsen av å svette ordentlig ut. Husk! Du må ta med deg din egen yogamatte på timen.

Hot Yoga Flow er for deg som ønsker fordelene av å bevege deg og gjøre dynamisk yoga trygt i en varm sal. Vi har utarbeidet Hot Yoga Flow i retning av en dynamisk flow time, med de gode posisjonene fra tradisjonell Hatha Yoga. En yoga form som gir deg økt fleksibilitet, styrke, smidighet og som gir deg en deilig følelse av å få svettet ordentlig ut.

De siste årene har det i større og større grad vokst frem mange varianter av Hot Yoga. Både klasser som kommer fra en mer dynamisk yoga form og for de mer rolige yoga typene. Det finnes i dag en stor variasjon av type yoga som gjøres i en Hot sal, og det varieres også med hvor mange grader det er i salen, hvor fuktig det er, osv. 

I Los Angles tidlig på syttitallet inntok en yogalærer med navn Bikram Choudhury yoga miljøet med storm. Bikram underviste en fysik form for yoga i Hot-saler. I løpet av kort tid hadde han mange av de store stjernene som sine elever. Shirley Maclaine, Madonna, George Clooney og andre store navn har vært med på å gjøre Bikram yoga kjent i hele verden. 

Bikram Yoga er basert på en klassisk form for Hatha yoga, og en form som sies å ha sitt utspring fra datidens Calcutta, India. Bikram var elev av Bishnu Ghosh, som var den yngre broren til Paramahansa Yogananad, forfatteren av den kjente boken «En Yogis selvbiografi». Da Bikram, som da representerte Gosh Yoga school of Calcutta, startet å undervise elever, først i Japan siden USA, erfarte han at i et kjøligere klima enn det han var vant til i India ble de vestlige kroppene enda stiver og mindre fleksible til å gjøre yoga. Han valgt da å sette inn kraftige varmeovner i yogasalene og det var den spede start på det vi dag kaller Hot Yoga.

Relatert trening

Yoga Flow

Book en yogatime som gir deg en god, krevende og trygg introduksjon til dynamisk yoga. Timen gir deg en god trenings-økt med musikk, mye bevegelse i takt med pusten og du blir utfordret av sertifiserte og erfarne yogainstruktører.

Kompletterende trening

Hot Yoga Release

En yogatime for deg som vil ha en deilig og rolig time i Hot salen. Du vil kjenne på den gode pusten, komme dypt inn i strekker og virkelig få slappet av i hele kroppen. Husk! Du må ta med deg din egen yogamatte på timen.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening