Hot Yoga Flow

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Hot Yoga Flow er en dynamisk yogatime i oppvarmet sal. Du får brukt hele kroppen i timen samtidig som varmen gjør at du kjenner at du virkelig får trent. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivå, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen som passer for deg. Når du har trent Hot Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kan gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Gjennomføring

Hot Yoga Flow starter alltid med informasjon om hva du bør vite om hot-klasser før vi starter med å varme opp med stående yogaøvelser.  I de stående øvelsene er det fokus på styrke og stabilitet, gjennom å bruke kjernemuskulatur og særlig bruk av ben og rygg. Det følger så sekvenser med øvelser for å øke fleksibilitet i hofter og ben.  Klassen siste del har fokus på vridninger og liggende hofteåpnere. I 75 minutters klassen så gjentas vanligvis tre sekvenser 2 ganger.  I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig og i takt. Instruktøren står foran i rommet og viser øvelsene. Ved noen anledninger kan instruktøren også gå rundt i salen og gjøre justeringer når vi er i yogastillingene. Om det er noe du ikke ønsker, så sier du ifra til instruktøren. Alle Hot Yoga Flow-timer avsluttes med en liggende avspenning.

Hot Yoga Flow er en time hvor vi har hentet inspirasjon fra klassisk yoga og tradisjonelle Vinyasa Yoga. Klassen er bygget opp med stillinger og overganger som er tilpasset at det gjøres i en oppvarmet sal.

Vi har laget Hot Yoga Flow som en utfordrende og dynamisk time, som er med på å gi deg et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogatime for deg som er ny til dynamisk yoga, og for deg som er mer erfaren. Hot Yoga Flow passer for alle som ønsker en time i varm sal og trygge, tydelige instruksjoner fra yogainstruktøren.

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 60min / 75min
Utstyr Egen yogamatte, håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Yoga Flow

Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Kompletterende trening

Hot Yoga Release

Hot Yoga Release er en svært rolig yogatime i oppvarmet sal. I denne timen vil du bli guidet inn i rolige puste- og yoga stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Hot Yoga Release er bygget opp med forsiktige og rolige yogastillinger. Dette er en time hvor vi introduserer klassiske grunnleggende yogastillinger både fra terapeutisk yoga og noen fra yin yoga universet. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem