Hot Yoga Release

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Hot Yoga Release er en svært rolig yogatime i oppvarmet sal. I denne timen vil du bli guidet inn i rolige puste- og yoga stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Hot Yoga Release er bygget opp med forsiktige og rolige yogastillinger. Dette er en time hvor vi introduserer klassiske grunnleggende yogastillinger både fra terapeutisk yoga og noen fra yin yoga universet. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Gjennomføring

Hot Yoga Release starter gjerne med fokus på å finne roen. Timen fortsetter så med at vi gjør rolige pusteøvelser som er tilpasset at vi er i oppvarmet sal. Stillingene gjennom timen er en invitasjon til å spenne av og roe ned nervesystemet. Yogastillingene og overganger er rolige, og du blir guidet i en rolig og mindful atomosfære. I timer som varer på 75 minutter, så er det de samme antall stillinger som i 60 minutters-klassen, men vi holder stillingene lengre. Alle timer avsluttes med liggende avspenningen.

Hvem passer timen for?

Klassen er rolig med varsomme strekk, det trengs ingen forkunnskaper i yoga eller koordinasjon. Hvor dypt du vil gå i stillingen er opptil deg utifra hvordan din kropp kjennes. I denne timen så vil sertifiserte Hot Yoga Release instruktører trygt og rolig guide deg fra stilling til stilling, pust for pust.

Timen holdes I oppvarmet gruppetreningssal
Varighet 60min / 75min
Utstyr Egen yogamatte, håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Yin Release

Yin Release er en svært rolig yogatime og passer for deg som ønsker fokus på mindfullness og pust eller for deg som er ny til yoga. I denne timen vil du bli ledet inn i yin-stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Yin Release er bygget opp basert på Yin Yoga-prinsipper med stillinger som vi holder i 2-5 minutter. Dette er en time hvor vi introduserer de grunnleggende yin-stillingene med variasjon og tilpasning til alle nivåer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Kompletterende trening

Hot Yoga Flow

Hot Yoga Flow er en dynamisk yogatime i oppvarmet sal. Du får brukt hele kroppen i timen samtidig som varmen gjør at du kjenner at du virkelig får trent. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivå, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen som passer for deg. Når du har trent Hot Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kan gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem