Hot Yoga Release

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

En yogatime for deg som vil ha en deilig og rolig time i Hot salen. Du vil kjenne på den gode pusten, komme dypt inn i strekker og virkelig få slappet av i hele kroppen. Husk! Du må ta med deg din egen yogamatte på timen.

Hot Yoga Release er en yogatime i varm sal som vil gi deg styrke, økt fleksibilitet, dyp avspenning og god ro i kroppen. I Hot Yoga Release kombinere vi pusteøvelser, yoga stillinger og mindfulness, en time hvor du kan stresse helt ned og roe ned nervesystemet fullstendig.

De siste årene har det i større og større grad vokst frem mange varianter av Hot Yoga. Både timer som kommer fra en mer dynamisk yogaform og for de mer rolig yoga typene. Det finnes i dag en stor variasjon av yoga typer som gjøres i en Hot sal, og det varieres også med hvor mange grader det er i salen, hvor fuktig det er, osv.

Hot Yoga Release er basert på medisinsk- og terapeutisk yoga, teknikker fra Yin Yoga og lette klassiske yogastillinger. Øvelsene fokuserer på dyp pust, stimulering av nervesystemet for å roe ned og virkelig gi din energi en boost. Denne kombinasjonen gir en økt sirkulasjon i kroppen og varmen gjør at du svetter og frigjør avfallsstoffer.

Dette er timen for deg som ønsker å roe ned, strekke og øke kroppsbevisstheten. Du trenger ikke ha forkunnskaper om yoga for å ha glede av denne timen.

Relatert trening

Yin Release

En rolig yogatime i stille omgivelser hvor du vil trene fleksibilitet og finne ro i kropp og sinn. Du får mulighet for hvile og avspenning av muskler, bindevev, nervesystemet og dine tanker.

Kompletterende trening

Hot Yoga Flow

En yogatime for deg som vil ha en dynamisk time i Hot-salen og kjenne på den deilige følelsen av å svette ordentlig ut. Husk! Du må ta med deg din egen yogamatte på timen.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening