Intro for nye medlemmer

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Happy New Start! Dette er en introduksjonstime på 45 minutter for både nye og eksisterende medlemmer der du vil få informasjon om SATS sitt tilbud, hvordan man trener på et treningssenter, utdeling av et enkelt treningsprogram, samt noen gode råd og tips for hvordan man kan finne gode treningsrutiner. Denne introduksjonstimen inneholder ingen trening, men ta gjerne på deg treningsklær slik at du kan trene etterpå.

Vi ønsker å gi våre nye medlemmer den beste starten på medlemskapet og hjelpe til med å finne gode treningsrutiner.

På denne introduksjonen går vi gjennom fasilitetene på senteret, hvilke treningstilbud som er inkludert i medlemskapet ditt, og du vil få et enkelt treningsprogram du kan bruke på senteret. Du får også informasjon om hvordan du kan booke gruppetrening og om den gratis PT-timen du har inkludert i medlemskapet ditt.

Introtimen vil holdes i mindre grupper med maks 10 deltakere og er en gyllen mulighet til å få svar på spørsmål du måtte ha om ditt medlemskap i SATS.

Vi gleder oss til å se deg – velkommen!

For deg som ønsker en rolig start

Yin Yoga

En rolig og stille yoga time som gir deg fleksibilitet og ro i kropp og sinn. Du vil få et verktøy som gir mulighet for hvile og avspenning for muskler, bindevev, nervesystemet og dine tanker. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Time helt uten koregrafi

Cycling

Spinning - eller Cycling som vi gjerne kaller det - passer både for nybegynnere og veteraner siden kondisjonstreningen foregår på individuelt nivå. Økten varierer mellom sittende og stående posisjoner og mellom ulike typer for motstand.