Kettlebell

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Tren styrke, utholdenhet og eksplosivitet med kettlebells.

Å trene med kettlebells er en funksjonell, effektiv og dynamisk treningsform hvor man kan variere treningen i det uendelige. Vår Kettlebell-økt retter seg mot deg som har god grunnleggende fysikk og liker å trene styrke, utholdenhet og eksplosivitet.

I økten bruker vi kettlebells i ulike størrelser som treningsredskap for å trene styrke, utholdenhet og eksplosivitet.

Relatert trening

Prformance™ Strength

Få full uttelling på styrke og muskelvekst med tunge vekter under tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Vi fokuserer på de klassiske grunnøvelsene som knebøy, markløft og ulike push og pull øvelser. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Kompletterende trening

Yoga for Athletes

Yoga for Athletes passer perfekt for deg som ønsker å trene yoga ved siden av annen idrett. Timen hjelper deg til økt kroppsbevissthet, bedre mobilitet og større fleksibilitet, noe som vil være en fordel også i andre typer trening. Timen er en introduksjon til yoga og du vil bli trygt instruert inn i enkle yogastillinger. Dette er en klasse som passer godt for nybegynnere og for deg som er aktiv i en annen idrett. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem