Outdoor 20 Minute HIIT

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor 20 Minute HIIT har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. 20 Minute HIIT er en kort og intensiv intervallklasse til pulserende musikk. Timen passer for deg som har trent en stund, men den er enkel å følge så du trenger ingen gruppetreningserfaring.

I 20 Minute HIIT er oppvarmingen og første kondisjonsdel alltid lik. I del to av klassen kan instruktøren selv bestemme om timen skal fortsette med flere kondisjonsintervaller eller gå over til styrke. Dette innebærer at du som deltager aldri helt vet hva du kan forvente deg. Høres det skummelt ut? Ikke vær redd. Det er bare 20 minutter…

HIIT står for High Intensity Interval Training og er en av de mest trendy treningsformene for tiden. I følge en trendundersøkelse gjort av American College of Sport Medicine  kommer HIIT trening til å ligge på topp over treningstrender også i 2019, noe den også har gjort de siste årene.

HIIT er en treningsform der du gir alt i relativt korte intervalldrag, etterfulgt av korte pauser. Denne type trening er kjent for å være kort, enkel og intens og kan øke kondisjonsnivået og forbrenningen relativt kjapt. HIIT trening er med dette lett tilgjengelig, kan gjøres overalt og uten utstyr og er med dette tilpasset vårt moderne aktive livsstil. Så er du ute etter en «quick-fix» kan HIIT trening være den perfekte løsningen for deg. 

RELATERT TRENING

Cardio Energy

Cardio Pulse og Energy har slått seg sammen og blitt til Cardio Energy. Dette er den ultimate kondisjonsøkten! Uansett om du velger en 30-, 45-, eller 60 minutters klasse, er du garantert en morsom og fartsfylt treningsøkt, full av energi, pumpende musikk og svette utfordringer.

KOMPLETTERENDE TRENING

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer