Outdoor Crosstraining

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Klar for en skikkelig utfordring? Outdoor Crosstraining er stasjonsbasert trening med utfordrende og tøffe øvelser. Øktene er ulike fra gang til gang, siden instruktørene selv kan velge øvelser til hver økt.

Outdoor Crosstraining er bygd opp rundt en serie med øvelser som utføres separat i effektive intervaller. Når du er ferdig med den ene øvelsen, får du en kort hvilepause før du går i gang med neste. Felles for alle øvelsene er at de til sammen utfordrer og styrker hele kroppen. Hvor mange repetisjoner rekker du på hvert intervall? Har du energi igjen når siste runde er fullført? Da vet du at du kan ta i enda mer neste gang.

Outdoor Crosstraining er for alle, og hvis du av en eller annen grunn, for eksempel en skade eller graviditet, ikke kan utføre enkelte øvelser, kan instruktøren hjelpe deg å finne alternativer. 

Relatert trening

Transformer

Transformer er tøff og høyintensiv sirkeltrening i et dedikert område ute i studio på treningssenteret. Timen foregår i mindre grupper og inneholder ulike øvelser i intervaller. Perfekt for deg som er nysgjerrig på trening i mindre grupper ledet av instruktør eller som allerede trener på timer med høy intensitet. Bli med og bli inspirert og sterk!

Kompletterende trening

Yoga for Athletes

Yoga for Athletes passer perfekt for deg som ønsker å trene yoga ved siden av annen idrett. Timen hjelper deg til økt kroppsbevissthet, bedre mobilitet og større fleksibilitet, noe som vil være en fordel også i andre typer trening. Timen er en introduksjon til yoga og du vil bli trygt instruert inn i enkle yogastillinger. Dette er en klasse som passer godt for nybegynnere og for deg som er aktiv i en annen idrett. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter!