Outdoor Crosstraining

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Klar for en skikkelig utfordring? Outdoor Crosstraining er stasjonsbasert trening med utfordrende og tøffe øvelser. Øktene er ulike fra gang til gang, siden instruktørene selv kan velge øvelser til hver økt.

Outdoor Crosstraining er bygd opp rundt en serie med øvelser som utføres separat i effektive intervaller. Når du er ferdig med den ene øvelsen, får du en kort hvilepause før du går i gang med neste. Felles for alle øvelsene er at de til sammen utfordrer og styrker hele kroppen. Hvor mange repetisjoner rekker du på hvert intervall? Har du energi igjen når siste runde er fullført? Da vet du at du kan ta i enda mer neste gang.

Outdoor Crosstraining er for alle, og hvis du av en eller annen grunn, for eksempel en skade eller graviditet, ikke kan utføre enkelte øvelser, kan instruktøren hjelpe deg å finne alternativer. 

Relatert trening

Transformer

En skikkelig høyintensiv økt i sirkeltreningsformat som finner sted ute ved «buret» på treningssenteret. Økten er spesielt utviklet for deg som trener på treningssenteret, setter pris på trening i mindre grupper men ikke riktig har funnet din plass i gruppetreningssalen.

Kompletterende trening

Yoga for Athletes

Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening