Outdoor Family Training

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor Family Training har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. Har du et aktivt og energisk barn? Ønsker du å komme i bedre form men mangler tid eller motivasjon? Da er dette klassen for deg! Happy Familiy Training er morsom og lekfull trening for hele familien. Vi har nøye plukket ut og satt sammen øvelser så både voksne og barn kan ha det gøy og få kvalitetstid sammen, samtidig som man blir svett og får en skikkelig bra treningsøkt.

Happy Family Training er enkel og lekfull trening som vil utfordre din og barnets styrke, balanse og kondisjon. Alt gjøres med et stort smil om munnen. Klassen kjøres sammen i par med en voksen og ett barn per par. Anbefalt alder på barnet er 3-10 år. Klassen krever ingen utstyr. Det er bare å møte opp, trene og ha det gøy sammen med familien.

RELATERT TRENING

Happy Family Yoga

Happy Family Yoga er en leken yogaklasse for hele familien. Klassen engasjerer og inspirerer barna til å leke med yoga og vi fokuserer på hvordan yoga knytter oss til andre mennesker, til dyr og til naturen rundt oss. Så la oss dra til dyreparken og se om vi finner noen morsomme dyr…

KOMPLETTERENDE TRENING

Shape Up

Grunnleggende styrke- og mobilitetstrening for hele kroppen. Fokus på funksjon, bevegelseskvalitet og flyt. Vi benytter oss av egen kroppsvekt sammen med utstyr som bant annet stepkasser og vekter for å utfordre deg på flest mulige måter. Du bestemmer selv intensiteten - Shape Up passer derfor for alle!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer