Outdoor Family Yoga

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor Family Yoga har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. Happy Family Yoga er en leken yogaklasse for hele familien. Klassen engasjerer og inspirerer barna til å leke med yoga og vi fokuserer på hvordan yoga knytter oss til andre mennesker, til dyr og til naturen rundt oss. Så la oss dra til dyreparken og se om vi finner noen morsomme dyr…

Happy Family Yoga krever ingen yoga kunnskaper og passer for alle. Vi leker med og engasjerer barna - alt gjøres med et stort smil om munnen. Klassen kjøres sammen i par med en voksen og ett barn per par. Anbefalt alder på barnet er 3-10 år. Klassen krever ingen utstyr. Det er bare å møte opp og ha det gøy sammen med familien.

RELATERT TRENING

Outdoor Family Training

Outdoor Family Training har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. Har du et aktivt og energisk barn? Ønsker du å komme i bedre form men mangler tid eller motivasjon? Da er dette klassen for deg! Happy Familiy Training er morsom og lekfull trening for hele familien. Vi har nøye plukket ut og satt sammen øvelser så både voksne og barn kan ha det gøy og få kvalitetstid sammen, samtidig som man blir svett og får en skikkelig bra treningsøkt.

KOMPLETTERENDE TRENING

Yoga Flow

Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer